Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marika.alison

Ból żołądka i jelit ;(

Polecane posty

Gość marika.alison

Mam 17 lat i nie należe do osób super szczupłych. Moja waga to 67 kg przy wzroście 163... Oczywiście mocno mi to przeszkadzało więc zaczęłam próbować rozwiązywać ten problem. Najpierw zaczęłam się zdrowo odrzywiać chodziłam na siłownie około 3 miesięcy. Niestety nie wiedziałam żadnych rezultatów mój trener też nie więc zaczęłam szuakc innych sposobów. Glodzenie się, branie tabletek, wymuszanie wymiotów to też nic nie pomagało więc stwierdziłam że coś musi być ze mną źle.. No i pojechałam zrobić badania hormonów tarczycy ale wyniki były wprost idealne... stwierdziłam że problem musi tkwić we mnie. No wiec zaczełam diete dukana. Stosowałam ją przez 6dni schudłam 4kg... ale zaczęłam znowu jeść jak inni i powróciły moje problemy z brzuchem... Otóż od paru lat mam nabrzmiał brzuch i przy spożyciu większej ilosci jedzenia bolą mnie strasznie jelita. Do tego dochodzą też gazy i problemy z wypróżnianiem. Jeszcze do niedawna potrafiłam chodzić do łazienki tylko raz na tydzień... Strasznie mi to przeszkadza ponieważ mimo moich straań nie potrafie zrzucić kg mój brzuch jest twardy i jak ćwicze to boli mnie dół (brzucha). Moja ciocia zaproponowała mi domową lewatywe. Kupiłam wszytsko co jest potrzebne i zrobiłam ją 3 razy ale chyba nie potrafie tego zrobić ponieważ tak naprawde wylatywala ze mnie prawie sama woda mimo tego ze trzymałam długo... Niedługo wakacje a mój żołądek jest nabrzmiały i strasznie mnie boli boje się że przez to że on nei tarwi tak jak powinien nigdy nei uda mi sie schudnąć i nigdy nie pozbede sie uczucia wielkiego balona zamaist brzucha.. Prosiłam mame o pomoc ale ona twerdzi że sama sobie to zrobłam dietami i teraz jedyne co musze zrobić to MŻ mniej żreć. Ma racje zrobiłam to sama ale nie potrafie sobie pomóc więc potrzebuje waszej pomocy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować