Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamulina90

ciaza ?

Polecane posty

Gość pamulina90

Witam. Biorę kilka lat tabletki mercilon , bywało ze zapominalam jednej i bralam następnego dnia i do tej pory nic sie nie działo, aż tu nagle pojechalam do chlopaka i nie wzielam och w ogole bo zapomnialam z domu ale wracałam kolejnego dnia i wzielam kolo 17 , tydzien temu w poniedzialek powinnam dostac okres i nie dostałam go do dzis... Boli mnie podbrzusze , wczoraj zrobiło mi sie niedobrze na zapach czarnej kawy , dzis w sklepie rybnym , a w dodatku jak kicham to boli mnie podbrzusze tak jak by mialo mi sie cos w środku rozerwać takie kujace bole , ktore trwaja chwile i spokój jest... czy ktoras z was tak miala ?

Gość loliiiilollla
jestes w ciąży

Gość pamulina90
tego akurat nie wiemy

Gość loliiiilollla
idz do ginekologa i sie dowiesz, albo zrob test... niewiadomo, moze masz bole z innego powodu

Gość gość
zdecydowanie brzmi jak ciaza, czemu jeszcze nie robilas testu?

Gość pamulina90
Nie zrobiłam bo myslalam ze dostane ten okres ale jutro go zrobię i wtedy umowie sie do lekarza

Gość gość
Brałaś tabletki nieregularnie, a więc nie byłaś zabezpieczona odpowiednio i to może być ciąża

Gość pamulina90
Wczesniej zdazalo mi sie też nie brac regularnie i nigdy nic sie nie stalo , potrafiłam wziac po 24 godzinach odrazu dwie a tu kilka godzin i juz miałaby być ciąża ? Sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Zależy w którym dniu cyklu zapomniałaś o tabletce , przeczytaj dokładnie ulotkę tam wszystko pisze, co zrobić gdy zapomniało się tabletki.

Gość pamulina90
No akurat w dni plodne ...