Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duuuzo starszy a Tatuś

Polecane posty

Gość gość

Witam. jestem w ciąży z meżczyną starszym odemnie o 30 lat.. tak jakoś wyszło... jest samotnym wdowcem. jak do tej pory traktuje mnie bardzo dobrze,dba o mnie,płaci za wizyty prywatne u lekarza...wszystko super. ale źle sie z tym czuje,nie wiem jak zareagują znajomi na to że On jest Ojcem,jak dotąd to nikt nie wie i chcemy żeby tak zostało..oczywście uzna dziecko i bedzie płacił alimenty ale wiazac sie ze sobą nie chcemy..zależy mi bardzo na nim ,to jest bardzo dobry Facet,ale On stwierdził ze nie chce rujnować mi życia ze wzg na stan wiekowy,powiedzial ze niczego nam nie zabraknie (mi i dziecku)itd ale mam ułożyć sobie życie z kimś młodszym. źle sie czuje w tej całej sytuacji,nie wiem co mam robić..za miesiąc termin porodu mam(bedziemy mieli córeczke). musiałam sie wygadać,a nie mam komu bo dusze to w sobie.Pa

Gość gość
a ty ile masz lat? Oj chyba tu nie chodzi o wiek tylko o to że cię nie kocha tak na prawdę

Gość gość
ja mam 31 ,a on 60

Gość gość
o boze stary dziad! a jakiego ma fiu.ta?? pewnie małego zwiedlego flaczka fuuuuj..... stare dziady śmierdzą

Gość gość
ojjjj i tu się można pomylić może i wiekowy ale w mega formie i mega zadbany