Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiskiskiss

pocałunek może być początkiem?

Polecane posty

Gość kiskiskiss

Witam! Podoba mi się pewna dziewczyna, trzymała mnie na dystans, ale może po prostu dużo facetów do niej podchodzi, więc jest ostrożna. Ostatnio spotkałem ją w pracy, zaproponowała, żebym ją odwiedzał, wpadam do niej, ostatnio zaczęła wystawiać policzek na powitanie, objęliśmy się, pocałowałem ją dłużej w policzek i tak teraz się witamy, buziak w policzek i objęcie Pytanie o objęcia i ten pocałunek.. czy jest szansa że te gesty mogą być czymś więcej niż tylko koleżeńską formą powitania? Nie jestem z tych, co myślą..ooo boże spojrzała na mnie..., ale widzę, że zażyłość po woli wzrasta, staram się nie oczekiwać za dużo i patrzeć na to z dystansem, choć bardzo mi sie podoba marzę o tym, ale czuję, że to nie jest jeszcze taki moment,

Gość kiskiskiss
żeby ja pocałować w usta, nie chcę też jej spłoszyć, pytała dziś o której kończę, pobrzdąkiwała coś o kawie (choć byłem z nią dawno temu na kawie i dłuugo mieliśmy przerwę), ale teraz ma kolczyk w języku i nie pija kawy : )

Gość kiskiskiss
czy może się to rozwijać na podstawie tego, co tu opisałem?

Gość młodasroka
poczekaj, odwiedzaj i zobzczysz, bo trudno powiedzieć teraz, może potrzebuje czasu

Gość gość
uważaj! bo bywalo że bzł końcem.:/

Gość kiskiskiss
że 1szy pocałunek był końcem?