Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czysta prawda

Nie atrakcyjny facet nie stworzy związku

Polecane posty

Gość Anabellaaaaaaaaaa
Tak to facet ma o kobiete walczyc - skoro jestem ladna i atrakcyjna, studiuje pracuje sama sie utrzymuje mam przyjaciol,pasje to czy to dziwne ze gdy mi raz na ruski rok zle bo cos nie wyjdzie to oczekuje wsparcia..? Ja dla porownania nie raz go wspieralam a mial wieksze hardcory ode mnie do przejścia

Gość Anabellaaaaaaaaaa
lorinee ----------------> dokladnie u mnie tak bylo ! odkul sie i uciekl do brzydszej o wieele i mniej fajnej (okazalo sie ze mamy wspolnych znajomych) ogolnie niecikawa partia a on za nia polecial. Nie mowie ze kazdy 'brzydal taki jest;ale pamietajcie : to,że koleś jest od was brzydszy/mniej atrakcyjny/cihcy nie znaczy ze bedzie wam w 100% wierny i dobry - Ja si ena tym przejechalam ! nie bylam podejrzliwa tak jak do innych,klapki na oczach no i wyszlo szydlo z worka..

Gość lorinee
Tak,bo brzydki zdradzi cię z byle kim,bo będzie podekscytowany,że ktoś na niego poleciał

Gość noraaktora
Dla kobiety liczy sie: -wyglad ( wysoki, przystojny,dobrze zbudowany,najlepiej brunet) -status spoleczny (zaradny,posiadajacy mieszkani,samochod,dobra prace i pieniadze z niej plynace) -poczucie humoru -rozrywki Dla faceta liczy się: - tylko wygląd. Dlatego własnie faceta łatwiej poderwać niż dziewczyne. Dziewczyny mają kosmiczne wymagania pokazane na powyższej liście. Ale to prawda że nie mozna powiedieć, że brzydki jest cacy a ładny be, bo to róznie bywa. Ogólnie to brzydcy jednak mają gorsze charaktery gdyż bardzo często są atakowani za swój wygląd i to ich ruinuje. Z tego powodu brzydcy też czesto popadają w depresję i korzystają z każdej sytuacji która się nadaży często raniąc niewinne osoby. I faktycznie jest tak, że często super przystojni chłopacy są na poziomie - wygląd, kultura, zaradność itd. Wszystkie potrzebne kobiecie atrybuty. Często też nie śpieszą się gdyż wiedzą że zawsze mają czas i oczekują na tą jedyną tak jak piękne panie oczekują na tego jedynego.

Gość noraaktora
Dodam tylko, żeby nie brać byle kogo. Stawianie wysokich wymagań będzie opłacalne w przyszłym życiu małżenskim.

Gość Anabellaaaaaaaaaa
dokladnie, moze to smieszne ale przebolalabym ta zdrade inaczej z jakas obiektywnie ładna albo srednia laską, ale jak widze zdjecia tej panny na fejsie to az wolam o pomste do nieba :( z twarzy z ciala z figury nieporownywalnie brzydsza ze stylem tez kiepsko, taka wieśniarka z odrostami i okularami z motylkiem z boku :( i niech mi nikt nie wmawia ze z charateru fajniejsza - Ci co ją znają mówią,ze sredniawa taka, plus studiuje zaocznie i nigdzie nie pracuje,zero ambicji. I kazdy mnie pyta, jak to bedzie jak on bedzie chcial wrocic, to dla nich taka 'naturalna' kolej rzeczy, choc Ja sama watpie, on ma jakis pseudo honor i chocby mu z tamta bylo zle badz samemu to nie wroci,ale to dla mnie juz logiczne ze amen, drzwi zamkniete, bo bylabym w stanie wybaczyc zdrade,ale on chyba ani razu mnie nie przeprosil, on uwaza ze 2 dni po nocowaniu u mnie calowanie sie z inna to nie zdrada, bo juz 'nie bylismy razem' taa szkoda ze zpomnial mnie o tym poinformowac :(