Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety lubicie seks jezeli tak to dlaczego gwalt jest dla was zly

Polecane posty

Gość gość

?? ;

Gość gość
chyba nie jest, twoja matka nie narzekała

Gość gość
idioto, g***t to coś potwornego, strach, okropny bol, i wszystko co najgorsze - to wtedy czuje kobieta! nie zapominajac o tym ze czasem po g****ie ofiarą jest mordowana.. pomysł zanim napiszesz kolejny taki temat!!

Gość qwertr
Lubimy seks, ale: - wtedy gdy mamy na niego ochotę - nie w każdym miejscu - nie z każdym

Gość Herr Guten Tag
taki jeden co twierdził, że nie można zg*****ć prostytutki, obwiesił się lewym jajem na południe i przeżył ostatni orgazm

Gość gość
no ale nie kazdy g****iciel jest brutanlny i nie chce zadawac bolu np co wtedy tez jest zly?

Gość Herr Guten Tag
g***t, a mocny seks, to bardzo duża różnica. G***t to zniewolenie, a nie każdy lubi być niewolony, pomijając ortodoksyjne baby, różnych bzdurnych religii

Gość qwertr
Tak jest zły. Bo jak kobieta nie chce uprawiać seksu a ktoś ją do tego zmusza to jest złe. Proste.

Gość gość
lubisz kiedy inni cieszą się z twoich prezentów? to dlaczego nie chcesz żeby cię okraść?

Do zalożyciela tematu: lubisz piwo? a czy tak samo byś lubił, gdyby dwóch nigeryjskich studentów wykręcało ci ręce i jednocześnie wpychało twój łeb do wiadra wypełnionego piwem? :O

Gość gość
bo nie chce mnie zg*****ć brad pitt.

Gość gość
jak fajny i mily to czemu nie :)

Gość gość
autorze, jesteś ignoratnem i skończonym debilem, rozumiesz ze jak kobieta mówi nie, to znaczy nie? KAZDY G***T JEST STRASZNYM PRZEZYCIEM

Gość gość
jestem facetem i uważam ze albo temat to prowo,albo autor to jakiś kosmita jest.

Gość lilialuiza
Bo lubimy seks w miłości, a g***t jest jej zaprzeczeniem.

Gość gość
nie p*****l Kobiety lubia przemoc

Gość gość
seks z milosci hahahahahaha ;D i napisala to kobieta Boze czemuz te istoty tak klamia

Gość gość
g***t nie ma nic wspólnego z seksem dla osoby gwałconej

Gość gość
niektorym kobietom sie podoba a raczej wiekszosci - ile g***tow jest dokonywanych a ile zglaszanych na policje? no wlasnie...

Gość qwertr
Nie są zgłaszane bo kobiety się boją, są zastraszone, wstydzą się... Może i lubią przemoc, a raczej zabawę w przemoc z partnerem któremu w pełni ufają i wiedząc że jak tylko kiwną palcem to partner przerwie zabawę. Jestem kobietą i uwierz nie wyobrażam sobie seksu bez miłości. Dlatego od lat jestem wierna temu jedynemu ukochanemu:P.

Gość gość
UWAGA! NIE DOKARMIAĆ TROLLI.

Gość Jaśnie Pan Paweł
G***tów zgłaszanych jest więcej niż dokonywanych, idioci, bo to najprostszy sposób, żeby dokopać mężczyźnie. Natomiast co do pytania, to chodzi o to samo co odróżnia komisję wojskową od normalnej wizyty u lekarza - brak dobrowolności.

Gość gość
czy to jest jakiś chory żart? co musi się dziać w głowie osoby która wgl zadaje takie pytanie? gwałt jest zbrodnią jeżli kobieta nie mówi "tak" wszystko co powie innego znaczy NIE gdy kobieta uśmiecha się gdy stawia się ją w dziwnej sytuacji to dlatego że nie chcę być opryskliwa. gwałtem jest nawet dotykanie, jeżeli osoba dotykana nie wyraża zgody. ofiary muszą zrozumieć, że to nie jest ich wina. znalazły się w złym miejscu w złym czasie. gwałt pozostawia okropne rany w pamięci nigdy nie ważcie się powiedzieć że gwałt jest dobry ponieważ kobiety lubią seks to chore

Gość gość
ja byłam zgwałcona trochę bolała mnie kaczpa ale poza tym spoko

Gość gość
gwałt to piękna rzecz, niezwykłe przeżycie dla kobiety, większość to lubi, te które zaprzeczają, po prostu nie lubią seksu

Gość Gość
Dnia 31.10.2016 o 11:38, Gość gość napisał:

gwałt to piękna rzecz, niezwykłe przeżycie dla kobiety, większość to lubi, te które zaprzeczają, po prostu nie lubią seksu

No właśnie wiekszosx kobiet kocha gwałt a mezczyzni to już uwielbiaja i kochaja podwójnie a gdyby zadna kobieta nie dawala to by kazdy facet gwalcil z pelna satysfakcja

Gość fgfgfd

Autor tego tematu to jakaś gimnazjalna ameba. Ciekawe czy być protestował, gdyby ktoś ci chu..ja wsadził siłą w dupę bez wazeliny. I byś nie mógł się obronić, zostałbyś pobity jak pies, zbluzgany i potraktowany jak najgorsza gnida na ziemi.