Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludziom bogatym kilka domów/mieszkań?

Polecane posty

Gość gość
kiedys tak sie zylo i nie bylo problemu i nie trzeba bylo komus placic odstepnego

Gość gość
żal mi cie jak idziesz na umowy z odstepnym

Gość gość
jak chcesz to sobie wynajmuj, kogo obchodzi jak żyło się kiedys i przede wszystkim, co ciebie obchodzi co robią ludzie ze swoją kasą?

Gość gość
nasi rodzice nie placili odstepnego i zyli sobie spokojnie

Gość gość
ach te polaczki... nic nie potrafią sami zrobić tylko zazdrościć.

Gość gość
nie jestem zazdrosna o czyjeś powodzenie jak tu ktoś napisał, i nie jestem z tych co nic nie robią nie zarabiają a jedynie pluja jadem. Nie jestem po prostu w stanie zrozumieć pazerności ludzi. Niech ludzie zarabiają pieniądze i żyja w luksusie ale niech też uczciwie płaca innym. W Polsce są zbyt duże dysproporcje, jedni zarabiają krocie a drudzy marne grosze u nich tylko dlatego że ten bogaty jest pazerny.

Gość gość
prawda w oczy kole

Gość gość
Ja p*****le :D Ilu znasz tych pazernych bogatych, którzy płacą swoim pracownikom grosze? Ludzie zarabiają marnie, bo z reguły kasy po prostu NIE MA. Nawet nie wiesz ilu tych 'bogatych' jest zadłużonych. A że ludzie mają ból d**y, bo pracodawca z reguły żyje na wyższym poziomie - pracownik ma z reguły mniej odpowiedzialne i wymagające zajęcie niż jego szef, a i tak mnóstwo jest takich, którzy nie nadają się nawet do składania długopisów. Może tu jest ta - jakże subtelna - różnica?

Gość gość
po to, aby głupia bieda się pytała. Właśnie kupiłam kolejne i mam zamiar sprezentować je siostrze. Wynajmować nie mam zamiaru, bo hołota nie szanuje nie swojego, więc miałam same straty.

Gość Flecktarn Panther
Płacą mało ponieważ w tym kraju dużo część pieniędzy zabierają nam podatki i ZUS. A wy tak krzyczycie że kapitalizm jest zły. To jest nie prawda. W Polsce mamy tak naprawdę dalej socjalizm.. W prawdziwym kapitalizmie jak komus sie nie podoba praca u kogoś to może iść do kogo innego albo sam zalozyc dzialanosć gospodarcżą i to bez zadnej masy papierów. Po prostu rejestrujesz firmę i tyle.

1) lokata kapitalu - niebezpiecznie jest trzymac duza gotowke w banku, 2) zarabia sie na wynajmie, 3) jesli jest to np domek letniskowy czy apartament w duzym miescie, to mozna traktowac to jako miejce na wypady weekendowe.