Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym tyg ciąży moge być - pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość gość

3 czerwca miałam owu i wtedy współżyłam, potem już nie, robiłam badanie krwi beta hcg i wyszło 900 co wskazywało na ok 4 tydzień ciąży czy jest to możliwe? w końcu zagnieżdżanie trwa ok 7 dni?

Gość gość
okolo 4 tydzien to nie rowne cztery tygodnie rownie dobrze moga byc tylko trzy...

Gość gość
dziękuję za odp. a czy lekarz oceni dokładnie który to tydzien? idę za 2 tygodnie

Gość gość
lekarz na usg tez ci powie ze jest to okolo np 6 tydzien... ocena wysokosci ciazy moze sie troche wahac co do prawdziwosci ale to nieznaczne odchylenia i zaleza poprostu od wielkosci plodu chociaz stanem wyjsciowym w ocenie wysokosci ciazy jest data ostatniej miesiaczki i wielkosc plodu no ale ty chyba najlepiej wiesz kiedy kto robilas i jesli robilas to tylko raz to masz pewnosc... Najbardziej wiarygodnym pomiarem wysokosci ciazy jest najwczesniejszy pomiar czyli czym nizsza ciaza tym realniejsza data zaplodnienia

Gość gość
" stanem wyjsciowym w ocenie wysokosci ciazy jest data ostatniej miesiaczki" ostatnią miesiączkę miałam dawno bo 16 maja, ale owu miałam na 100% 3 czerwca bo robiłam testy owu i mam długie cykle bo ok 32 dniowe

Gość gość
jak bedziesz na wizycie o wszystko dokladnie wypytaj lekarz ci na pewno wszystko dokladnie i rzetelnie wytlumaczy... do zaplodnienia nie koniecznie musialo dojsc w czasie owulaci cialo czlowieka jest nieprzewidywalne... jesli nie jestes pewna kiedy zaszlas w ciaze lekasz w przyblizeniu co do kilku dni okresli to na wizycie w tak wczesnej ciazy... jesli jednak jestes pewna kiedy do tego doszlo zaden lekarz nie bedzie w stanie tego obalic:)