Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co ktoś zamieszcza takie

Polecane posty

Gość gość

głoeszenia,które zaraz przytoczę, ja uważam że tylko po to by wyłudzić dane osobowe,bo raczej jest to niemożliwe do realizacji,a treść mniej więcej taka(ogłoszenie z tablicy) zatrudnię gospodynię/gospodarza,do dużego domu koło gryfic obowiązki to: wyprowadzanie dwóch psów,opieka nad dwoma kotami,czyszczenie kuwet i karmienie,koszenie trawnika 600 m,kosiarkotraktorkiem,zimą odśnieżanie tym samym sprzętem oferujemy mieszkanie wpełni wypasozone,nawet dla rodziny 4 osobowej 22 zł na h,czyli ok 5 tys na m-c 3-5 posiłków dziennie samochód służbowy do dyspozycji cv ze zdjęciem na maila

Gość gość
haha żałosne :D 🖐️

Gość gość
koleś rzekomo mieszka koło gryfic

Gość gość
albo wyłudzenie danych, albo prostytucja albo jakieś inne oszustwo, w każdym razie wyjątkowo odrażający debil... osoba z mojej rodziny pracuje u ludzi bardzo bogatych i ma 6 zł/h, serio. Bogaci wcale nie są tacy chętni, żeby komuś dawać 5 tys miesięcznie, no chyba że kurvie. W tym kraju tylko zlodziej i kurva sie dorobi czegos.

Gość gość
z tego wynika,ze zimą ja nie ma sniegu,a trawa nie rośnie,wystarczy wyprowadzić pieski,posprzątać kotkom i cały dzień sielanka:-D 5 koła miesięcznie,darmowe żarcie i auto do dyspozycji i zero roboty:-D ale i tak się pewnie znajdzie masa naiwnych co wyśle cv