Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn- pyt dot tabletek anty

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie, wróciłam własnie zza granicy. w poniedziałek musze wziąc nowy blister tabletek. po to musze iść na recepte do lekarza- poprzednia na 3 opakowania mi się skonczyła. aktualnie żaden darmowy lekarz nie moze do pon mnie przyjąć.jedynie we wtorek moge się umówić ale nie wiem... teraz mam 7dniową przerwe. czy to bardzo zaszkodzi? ten 1 dzień później? a może sobie zrobić miesiąc przerwy od brania tavbletek i na lipiec sie umówić? ale wiem, ze to bedzie straszne dla mojego organizmu i nie mozna sie tak bawić. płatny nie wchodzi w gre- nie mam pieniędzy i nie mam skąd wziąć.

Gość gość
no up

Gość gość
Po wydłużeniu przerwy tracisz zabezpieczenie. Zadzwoń do lekarza, przedstaw sytuację. Tak bym zrobiła na Twoim miejscu.

Gość gość
mimo, że wezme we wtorek? i póżniej juz systematycznie bede brać? to chyba to zmniejszenie bedzie przez ok tydzien, nie sadzisz?

Gość gość
Tak, ale w przerwie też juz zabezpieczona nie jestes, wiec wychodzą aż dwa tygodnie bez zabezpieczenia. Możesz też po wydłuźonej przerwie plamić dlatego lepiej zdobyć receptę na czas;-)

Gość gość
idz do rodzinnego bez problemu Ci wypisze:)

Mi gin powiedział ostatnio, że lepiej wziąć tabletkę jeden dzień pozniej niz zrobić miesiac przerwy, bo to gospodarkę hormonalną rozreguluje.