Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12ona12

zakazana miłość

Polecane posty

Gość 12ona12

Witam! Wiem, że już wiele wątków powstało o zakazanej miłości ale moja historia toszke różni sie od innych. Otóż mam 23 lata i rocznego syna (ojciec dziecka mnie zdradzal i pil i dlatego nie jestesmy na dzien dzisiejszy razem). Ale do czego zmierzam, otoz mieszkam z rodzicami w malym miasteczku, gdy rodzilam synka poznalam Asie ktora okazalo sie jest z tego samego miasteczka co ja. Chodzilysmy do siebie na kawe itd. poznalam jej rodzine w tym jednego z jej braci, ktory od razu mi wpadl w oko, zaczelismy do siebie dzwonic, spotykac sie nawet nie wiem kiedy i sie zakochalam. Problem jest w tym ze jego ojciec kiedys pil, jeden z braci pije, jego siostra miala w przeszlosci jakies tam problemy z praca i meza ktory pil. Rodzice nie potrafia zrozumiec tego i zakazali mi sie spotykac z nim i jego rodzina a jak mi nie pasuje to mam sie wyniesc z domu. My naprawde sie kochamy i chcemy byc razem mimo wszystko. Ciagle mam w domu awantury typu ze pijacy, zlodzieje itd. tylko nikt nie zna prawdy tylko plotki co mam robic

Myślałem że zaczęłaś spotykać się z Asią, po tym dalej już nie czytałem.