Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bandzi0rex

o czym rozmawiać z prostytutką?

Polecane posty

Gość bandzi0rex

Faceci, którzy zaliczyli wizytę u prostytutki piszą często w komentarzach, że była miła i nawet dało się z nią (oprócz wiadomych usług) kawy napić i pogadać. Serio? Gadać? O czym można rozmawiać z prostytutką? Pamietacie ostatnią scenę kultowego filmu PSY, kiedy do zamkniętego w więzieniu Franza przychodzi ta mała i mówi: Miau. A Franz na to: Nie chce mi się z tobą gadać. Słusznie. Z kuurwami się nie rozmawia tylko się je pieerdoli.

Gość Jaśnie Pan Paweł
Ale te k*rwy na Roksa.pl tudzież na Odlotach są do niczego. Lepiej idź do normalnej agencji towarzyskiej. We Frei Stadt'dzie mogę Ci polecić jakąś (non profit - z dobrego serca).

Gość gość
A Ty chodzisz na dziwki i nie wiesz o czym z nimi rozmawiać? Trochę żałosne :O (nie to, że nie wiesz o czym z nimi rozmawiać, ale to że na nie chodzisz).

Gość alfons203
Prostytutka to też kobieta. To po pierwsze. Po drugie to też człowiek i należy się choć odrobina szacunku. To, że wykonuje taki zawód a nie inny to jej prywatna sprawa. Dla jednych to gorszące i niemoralne, dla innych neutralne. Przestańcie bawić się w moralizatorstwo i prostacki szowinizm. Jeśli dalej myślisz w kategorii "d****** ktora sie p******i nie gada" pomyśl odwrotnie. Płacisz jej za seks, stajesz sie równy a nie gorszy czy lepszy. Wchodzisz z nią w układ - płacisz i masz. Powtarzam na koniec szanujcie wszystkich i pomyślcie dwa razy. Nikt nie jest święty i idealny. Takie mity istnieją w opowieściach i wyobrażeniach. A teraz ostatnia rzecz. O czym rozmawiać? Myślę, że oczywistym jest, że oprócz uprawiania seksu można też o nim rozmawiać, dzielić się pomysłami i fantazjami. Możesz spytać prostytutkę co lubi w seksie. Unikaj rozmów na tematy prywatne - "dlaczego wybrałaś taki zawód?", "dlaczego taka piękna kobieta jest prostytutka?". Unikaj też rozmowy o klienteli, zawodzie, dzieciństwie i jej facetach. Generalnie utrzymuj rozmowę w neutralnym tonie, pozbawionym emocji. Bądź naturalny a nie wścibski i ciekawski.

Gość gość
zastanawiam się jedynie nad tym o czym byś chciał z takową prostytutką rozmawiać :) siak czy tak najlepsze znajdziesz na erisa.pl :)

Gość gość
Ja kiedyś U jednej musiałem poczekać bo sobie frytki robiła. Nawet mnie poczestowala, dowiedziałem się ze miała 25 lat i już była rozwodka. Ze sadziedzi chyba coś podejrzewają bo coś tam, normalną rozmowa. Kolejny raz u takiej Ukrainki u której spędziłem 5 godziny, nawet mi zdjęcia córki N laptopie pokazywała. Normalne kobiety.

Gość gość
mozna rozmawiac o 1. pogodzie 2. modzie 3. seksie 4. wakacjach 5. prawic jej komplementy, na temat cyckow, usmiechu, stylu, usmiechu, cipki, nog, tylka, stop