Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzecznie prosze

Podajcie mi prosze tytuly jakichs naprawde dobrych filmow

Polecane posty

Gość grzecznie prosze

W niedziele bede sama i bez internetu, wiec chcialabym sobie poogladac cos fajnego. Dodam, ze nie interesuja mnie komedie romantyczne, naciagane dramaty zwiazane z aborcja jak np. "October Baby" czy tez "Porozmawiajmy o Kevinie". Nie lubie tez w ogole jakichkolwiek milosnych filmow. Co bym chetnie obejrzala? jakis dobry thiller z zaskakujacym zakonczeniem, moze tez byc dramat, ale oby nie za ciezki, cos np. w stylu "Bez mojej zgody". Moga tez byc cos w rodzaju "Dziewczyny z tatuazem", zaznaczam jednak, ze cala trylogie widzialam:P Komedie tez moga byc, ale bardziej w stylu "kac Vegas" czy "American Pie" gdzie mozna sie posmiac bardziej niz skupiac na tkliwych scenkach. Z gory dziekuje i licze na propozycje:)

Gość gość
eurotrip oszukać przeznaczenie dziewczyna z sąsiedztwa

Gość grzecznie prosze
dziekuje bardzo, ale wszystko to ogladalam:) Moze jednak byc cos wlasnie w tym stylu co gosciu napisales.

Gość grzecznie prosze
moze ktos jeszcze cos poleci?:)

niestety film antyspamowy nie puszcza - znajdź sobie na youtube trailery: Nocnego Patrolu i Dziennego Patrolu - rosyjski film, uwielbiam:) a ze spokojniejszych opowieści niedawno widziałam All is illuminated - nie znam polskiego tytułu niestety, z komedii słyszałam, że dobra jest 'I give it a year', ale tego sama jeszcze nie widziałam

Gość grzecznie prosze
bardzo dziekuje:) lubie rosyjskie kino i te filmy na pewno sciagne. A teraz zobacze te dwa pozostale, ale o tej komedii ostatniej to slyszalam, to jakas chyba nowa. Zaraz poszukam:P