Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WSPÓŁCZUJĘ WAM,ŻE NA NIC WAS NIE STAC

Polecane posty

Gość gość

na każdym temacie to pokazujecie:), ze ktoś je lepsze jedzenie, ze ma lepszy wozek, ze ma więcej pokoi niż 2:D, oj masakra

Gość ula.kol
mnie stać na wszystko i kogo to intereuje? a Ciebie co interesuje kogo na co stać ? Żal d u p e ściska, co ?? :)

Gość jfcjkdsncfjkdsnkcn
Ja mam domek na wsi :) kupilismy go z mężem, wyprowadziliśmy się z miasta. Dojeżdzamy do pracy fajnymi samochodami :) także żyje nam się super. Dom jest oazą spokoju:) a jednocześnie przepełniony luksusem :) no ale oboje z mężem zapracowalismy sobie na to wszystko :)

Gość gość
no mnie nie:D,a le jak czytam to innym tak:D

Gość gość
ale dom i fajne auta to standard:D dla normalnych ludzi, tylko,ze dla mamusiek z kafe to kosmos:D

Gość gość
Wiecej niz 2 pokoje? To juz cos dla tych mamusiek :D

Gość gość
no tak, bo polowa u teściów na garnuszku siedzi:D

Gość gość
O ja .... ale patologia :P Autorka tematu z pewnie jest "mega bogata" :) :D:D:D co za wiocha :D dobrze że kafa jest anonimowa, bo inaczej byś pewnie takiego tekstu nie walnęła.... już widzę jaka z ciebie milionerka mieszkająca na 600 m2 :D ŻAL

Gość gość
ty się smiej, a ja sobie dobrze zyje o czym ty możesz tylko pomarzyć biedaku z kafe:D

Gość gość
600m2 to rzeczywiście nie mam, ale 240 nam starcza

Gość gość
taaaa :D uwierz że jeżeli chodzi o kasę też nie mogę narzekać :D ale nie zamierzam się wdawać w pogawędkę z takim niskim IQ. Żal mi cię wieśniaku :D:D:D wiocha bije od ciebie nawet przez neta :D:D miliony to ty masz, ale szarych komórek :D PATOLOGIA. Na kafe bynajmniej możesz sobie być kim chcesz :D:D:D:D:D

Gość gość
ciekawe ile z tych osób, których stac, bo zapracowały, a mają np. firmy płaci uczciwe pieniądze swoim pracownikom?

Gość jfcjkdsncfjkdsnkcn
racja dom i samochody to jest standard :) moj dom jest super wyposażony, teraz zatrudnilismy ekipe i kończą robić basen za domem, taki z prawdziwego zdarzenia :) tymczasem lece do jacuzzi z drineczkiem :P

Gość gość
240 ?? Oj przykro mi, mam więcej :D:D:D i kto tu jest biedkiem? Poza może i masz 240 w stodole :D:D pochwal się fotkami cwaniaku

Gość gość
no spoko, a ja idę do sauny:D

Gość gość
heh, tylko zaraz będzie,ze to nie moje fotki:D wiec po co:D a na 3 osoby 240m spokojnie wystarczy:D

Gość jfcjkdsncfjkdsnkcn
saune też mamy, lubie ją zimą najbardziej :P zaraz zawołam służącą żeby przygotowała jacuzzi i drinka

Gość gość
do sauny idiotko chodzi się caly rok a nie latem, to nie solarium:D

Gość a ja ide na wlasna
plaze skad poplyne wlasnym jachtem na wlasna wyspe. Przenocuje tam we wlasnym domu, a z samego rano wsiade do swojego wlasnego odrzutowca i polece do wlasnego kraju:P

Gość a ja ide na wlasna
oczywiscie asystowac bedzie mi moj wlasny personel skladajacy sie z 3 sluzacych, masazystki, kosmetyczki, 3 ochroniarzy i 2 psow obronnych. Nie wiem tylko czy brac wlasnego meza, bo na tle tylu wlasnych wspanialosci jakos blado wypada:(

Gość jfcjkdsncfjkdsnkcn
idiotko napisałam ze zimą ja lubie najbardziej :D :D tak ciężko zrozumiec?? aaa no ty sauny nie masz :D

Gość a ja mam posiadłości
ja mam kilka posiadłości w Dubaju ... i co nikt nie przebije ..:)

Gość jfcjkdsncfjkdsnkcn
służąca spóżniła sie 5 min z tym drinkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wylałam ją z pracy i drinka tez wylałam na nią :D

Gość a ja ide na wlasna
ja cie tymi posiadlosciami w Dubaju przebije, gdyz Dubaj jest moj caly, a szejk to marionetka w moich rekach, ktorej place:P

Gość a ja ide na wlasna
dodam, ze Tusk tez jest moja wlasnoscia, ale jemu nie place, gdyz jemu pensje wyplaca lud :classic_cool:

Gość jfcjkdsncfjkdsnkcn
moja jest cała planeta!!! i kosmos!!! i wszechświat!!!!!!!! cały czas sie powieksza ... co sie powiekszy - to MOJEEEEEEEE :D