Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze półtorej tygodnia temu byłam w drugiej ciąży. Z żonatym facetem. On, oczywiście, zabieg. Stres i zdarzenie losowe doprowadziło do poronienia. Może to zabrzmi źle, ale suma sumarum każdemu na rękę. Odzywał się co jakiś czas, z zapytaniem jak się czuję. Odnosiłam się do niego wulgarnie, bo potraktował mnie w taki a nie inny sposób. Romans trwał dwa lata. I nie układało się źle. W ciąży zrzucił winę na mnie. Obwiniał za przyszły rozpad jego małżeństwa. Zaczęliśmy być w stosunku do siebie złośliwi. Jeszcze wczoraj chciał, żebyśmy spotkali się i zakończyli sprawę w miarę polubownie. Obracamy się w tym samym towarzystwie. No ale wręczył dziś mojemu znajomemu pieniądze, które wydałam na wszelkiego rodzaju badania i wizyty lekarskie. Przesadził, a ja nie mogę się pozbierać. Mam ochotę podrzucić jego żonie wszystkie wyniki badań i zwrócić te marne grosze (nawet nie połowę poniesionych przeze mnie kosztów). Napiszę Wam tylko, że boli to wszystko jak ch.olera. I nie oceniajcie mnie, że się "puściłam" z żonatym. Nauczkę dostałam na całe życie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować