Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda17.....

Smutna rocznica ?

Polecane posty

Gość mloda17.....

Dziś mijają dwa lata od kiedy jestem z moim chłopakiem. I mimo iż mam dopiero 17 lat wiem, że jest on wyjątkowy. Nie wiem czy to miłość na całe życie, może to tylko młodzieńcze zauroczenie . Ale czy nie to jest piękne w byciu młodym? Te miłości... Może zbyt wiele oczekiwałam? Może... Na pierwszą rocznice dostałam wiosrek z datą poznania, a jemu dałam obrączkę z wyznaniem miłości. A dzis? Nic... Dałam mu prezent za 150 zl , moze dla was to mało ale jak dla mnie osoby nie pracującej to dużo. A on mi nawet pieprzonej różyczki nie dal. Nic. Nie wiem czy zapomniał czy jak. Ma 21 lat, powinien pamiętać i dbać o swą ukochaną? Może i są z nas dzieci (zapewne dla wielu z was) ale to nie znaczy że nie mamy uczuć. I boli mnie takie zachowanie. Dla niego to dzień jak każdy inny, dla mnie wyjątkowy . Póki co piję by zapomnieć o tym dla mnie ważnym dniu.

Gość gość
A co pijesz? Herbatę? Póki co masz 17 lat....

Gość gość
początki zawsze są piękne, potem bedzie coraz gorzej

Gość mloda17.....
Wiem, że mam dopiero 17 lat. Ale sami wiecie jaki jest dziś świat i 13 latki sięgaja po narkotyki i alkohol . Ja piję piwa. Wiem, że to złe i nie powinnam.Jestem głupia . Powinnam się przejmować szkołą, nauką. Wiem to wszystko. Jesteście starsi i bardziej doświadczeni. Wasze problemy przerastają moje. Ale mimo wszystko, jak to jest się poczuć gdy ukochana osoba wręcz olewa rocznicę?

Gość gość
Oj po prostu niektórzy faceci tak mają, nie wiedzą nawet jaka jest tego dnia data, wiem że ci smutno ale nie jest to powód do zmartwień naprawdę

Gość mloda17.....
Możliwe, że masz racje. Ale i tak mi smutno . Bo dla mnie to było ważne. On jest starszy i malo o czym pamięta/ Ale wiedział jakie to dla mnie ważne, wieczorem zapłakany przepraszał, bo widział jak mnie to zraniło.

Gość lasencja//
Przywyknij...potem jest jeszcze gorzej faceci zapominają o wszystkich ważnych datach typu: urodziny (tekst mojego: "ooo to dziś??") dzień kobiet

Gość gość
nie masz innych zmartwien? ciesz sie ze jestes zdrowa, ze twoj chlopak zyje, a nie pierdziel o tym ze prezentu nie dostalas, masz niska swiadomosc! bralas pod uwage rozne sytuajce "dlaczego zapomnial"?. jestes egoistka i do tego niedojzala

Gość dr Ginekolog
wypraszam sobie, jestem facetem i pamiętam daty urodzin dziewczyn z którymi sięspotykałem i co roku składam im życzenia na urodziny, imieniny...

Gość gość
chlopak przez twoja awanture plakal... no o czym to swiadczy... psychopatka!!!! zneca sie nad czlowiekiem bo prezentu nie dostala... gowniara

Gość mloda17.....
Nie jestem psychopatką ani egoistka. Rozmawiam z nim o wszystkim. Przedstawiamy sb swoje odczucia na dany temat. Mam wiele zmartwień, ale ta "błahostka" zabolała. Bo pierwotnie miał mieć dziś wolne, ale zmienił prace wiec go nie dostał. Nic nie powiedziałam . Ale wieczorem mógł coś zaaranżować. Choćby wspólne pieczenie ciasta. To przecież nie dużo , a tak wiele znaczy.

Gość mloda17.....
up

Gość lasencja//
"Ale wieczorem mógł coś zaaranżować. Choćby wspólne pieczenie ciasta." tak na pewno o tym właśnie marzył :D

Gość mloda17.....
Morzę Cię to zdziwi ale lubimy piec ciasta. Na walentynki tak robiliśmy jak i w zwykłe dni. Po prostu chodziło mi o wspolne spędzenie czasu.

Gość gość
Dam ci dziecko dobrą radę wieloletniej męzatki---im dalej w las tym więcej drzew. to,ze zapomnial o rocznicy to DROBIAZG, mały drobiazg, który nie powinien tak cię dotkąć. martwi mnie i niepokoi,ze znalazłaś ukojenie w alkoholu. na początku zaczyna się od piwa, potem będzie szło coraz głebiej--będziesz miała coraz to nowsze preteksty do sięgania po mocniejsze trunki.

Gość mloda17.....
Niestety to też wiem. Zaczyna się niewinnie a może skończyć bardzo źle. Ale z ojcem alkoholikiem to nie takie proste. Jak będę starsze to może znajdę lepszą drogę. Na razie jej nie widzę.