Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala0909

jak wyzyc do 10 lipca

Polecane posty

Gość lala0909

majac 200 zl...? jakies propozycje menu obiadowego? najtansze opcje jakie przychodza mi do glowy to placki ziemniaczane. chodzi o trzyosobowa rodzine [dwoch doroslych, jedno malutkie dziecko].

Gość gość
kiepska sprawa dorosli moga jesc byle co-byle tanio zupy ziemniaczane, warzywa z rynku byle tanie, ziemniaki na 100 sposobow ale dziecko musi byc dobrze zywione nie da sie dorobic? moze jakies sprzatanie albo roznoszenie ulotek?

Gość gość
za ta kase to normalne obiady kotlety schabowe, lub z piersi kurczaka,rosolki itd,nie musisz kombinowac;-) nie wiem co z dzieckiem ale chyba jakies tarte rzeczy czy cos

Gość lala0909
niestety do wrzesnia jestesmy skazani zyc z jednej pensji, a w tym miesiacu wyszlo duzo kosztownych wydatkow i jakos musimy sobie poradzic;/

Gość gość
Rób zupy, wątróbka drobiowa wychodzi tanio, zapiekanki, drób jest stosunkowo tani

Gość gość
200 zł do 10 lipca i ty masz problem???. zależy jak małe jest dziecko i czy może już wszystko jeść. za te pieniądze to naprawde dużo możesz żebyś miała tylko połowe to bym nie mówiła no ale 200??.

Gość gość
do 10 tego jest 14 dni , podziel sobie 200 zl to raczej nie poszalejesz

Gość gość
chyba racja, zupy beda najlepszym rozwiazaniem. wychodzi jakies 15 zl na dzien... i w tych 15 zlotych musi byc ujety nie tylko obiad ale i sniadanie i jesli starczy to kolacja. jesli dla kogos to duzo i ma sporo pomyslow to chetnie slucham...

Gość gość
ale też nie jest to żadna tragedia u mnie był czas że ja mąż i małe niespełn roczne dziecko mieliśmy dla siebie 500 zł i co??? obiady ok ale jeszcze mleko dla małego i tragedii nie było. tyle jest opcjii na obiad np. ziemniaki 3 zł mizeria ogórki 3zł + śmietana 2 zł schabowy paczka 6 zł biedronka ja no zmieściłam się w kwocie:-) no a zawsze znajdziesz coś taniej

Gość gość
spagetti albo różne makarony z sosem, pierogi, kluski

Gość gość
a na śniadanko sucha bułeczka , a kolacje oddać wrogowi , tylko gdzie w tym wszystkim witaminy ? przy takim jadłospisie choroby się czepiają