Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greg30

Które konto w banku wybrać

Polecane posty

Gość Greg30

Czy może ktoś polecić dobre konto w banku? Najlepiej takie ze skarbonką. Słyszałem, że ostatnio na topie jest getin, mbank i alior, ktoś może poradzić?

Gość sara_88
Getin ma cos takiego jak skarbonka na koncie getin up. Jest też możliwość tworzenia subkont. Wybrałabym albo to konto, albo mBank.

Gość gość
Ja mam w mbanku, nie jest złe, co miesiąc odkładam z pensji kwotę na taką jakby skarbonkę, można ich otworzyć wiele.

Gość gość
Ja ma PEKAO S. A. średnio polecam

Gość olga++++
Ja bym założyła konto w mBanku, albo w multi banku. Oferta Getin jest dość ciekawa, więc zerknę w wolnej chwili co to za promocje tam mają.

Gość markizz
Nowe oferty Getin banku i Mbanku są aktualnie wg mnie najciekawsze. Dobre warunki i niskie koszty utrzymania konta.

Gość gość
Do rozważenia jeszcze Meritum Bank.

Gość Mam dwa konta, ale nie wiem
czy tam zostać mBank i Pekao SA ten pierwszy stał się mocno płatny teraz, a miał być bezpłatny, ten drugi jest średni, tylko sieć oddziałów jest dobra, ale konto mam tam bezpłatne, bo bez karty, jednak obsługa internetowa tego konta to masakra.

Gość Mam dwa konta, ale nie wiem
no może nie tak wielka masakra ;) ale mBank pod tym względem jest o wiele lepszy :)

Gość gość
Getin ma przewagę dzięki nowoczesnej karcie display oraz promocji dla kierowców z paliwem po 3,95 zł. Ważne jest też to, że prowadzenie konta jest darmowe.

Gość yollka
Pytanie powinno brzmieć, które konto i w jakim banku, bo przecież każdy bank ma kilka propozycji kont. Karta z wyświetlaczem to fajny gadżet, ale wolałabym kartę dla kierowców, bo można zaoszczędzić.

Gość pacynka88
No to fakt, kont jest sporo, przeróżnych - dla starszych, młodszych, zwykłe, internetowe. Można się pogubić. Ja zastanawiam się nad mBankiem i millenium. Teraz getin ma dobre oferty, więc może też wezmę pod uwagę. Co do reszty to nie znalazłam nic dla mnie ciekawego.

Gość Daro69
Faktycznie najciekawsza oferty ma mBank i Getin, reszta jakby przestała się starać o klienta i nie mają nic ciekawego.

Gość gość
my mamy z mężem konto w ing bank śląski. Teraz mamy konto KOMFORT - płatne 12 zł/mc, ale możemy wypłacać pieniądze w każdym bankomacie bez prowizji. Do tego mamy OKO z oprocentowaniem 3% przez 4 miesiące, później 2%. Za OKO nic nie płacimy. Wcześniej, przed ślubem, mieliśmy dwa osobne konta w ING, DIRECT - nie płaciliśmy za prowadzenie konta, jedyny koszt to 7zł/mc jeżeli nie zapłaciłam kartą min 100 zł za zakupy na miesiąc. Konto internetowe jest fajne, przejrzyste, proste w obsłudze. Teraz mają opcje oszczędzania, nie pamiętam jak się nazywa. Możesz zaznaczyć, żeby zaokrąglało sumy do np 10 zł i powiedzmy robisz przelew 134 zł, to 6 zł "odkłada" do tej skarbonki.

Gość Antonio91
To słabo szukasz, najlepszą ofertę ma alior sync. Potem długo, długo nic. :classic_cool:

Gość martynaz
a może pomyśl nad ofertą millennium, wg mnie jest ciekawa

Gość kornaccy
mam konto w millennium, nie narzekam, jest ok

Gość wielki znafca
millenium pada, muszą sobie robić reklame na forach bo na tv już ich nie stać :D

Gość Magania
Nigdy nie miałem konta w millenium, wiec nie wiem jak sprawa się ma :) Jednak od siebie mogę polecić konto dla kierowców w Getinie, dostaje zwroty za paliwo :)

Gość noob11
w Getin Up można załapać się wciąż na promocję paliwową - ja oszczędzam dzięki niej od paru miesięcy średnio 40 zł miesiecznie :)

Gość marthha5524
Na paliwo mi zniżki póki co nie potrzebne, ale zwrot za zakupy w biedronce od getin by mi sie przydały.

Gość Okssanna
Zastanawiam się nad tym kontem getin up ze skarbonką z funkcją Zachowaj Resztę. Nie głupia opcja, zawsze jakas reszta zostaje, a odkładanie małych kwot sukcesywnie też da jakieś oszczędności.

Gość Magda569
Faktycznie ta opcja jest bardzo praktyczna. Można dzięki temu zaoszczędzić troszeczkę :)

Gość gość
Ja co jakiś czas sprawdzam skarbonke i zawsze uda sie odłożyć paredziesiąt złotych znikąd :)