Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest jakis prawnik albo ktoś? Oceńcie to, ja nadaje na SU ktos mi smsy wysyła

Polecane posty

Gość gość

Nadaje na SU, mam swoją kamerke juz od ponad roku, miałam taki internetowy romans z jednym facetem, on sie we mnie zabujał, ale i tak go musiałam olać. On wciąż siedzi u mnie na transmisji niezalogowany i wysyła do mnie smsy z bramki internetowej (tak, ma mój numer, kiedys kiedys jakies pół roku temu mu dałam). To w zasadzie grozby nie są... on po prostu komentuje to o czym ja rozmawiam na transmisji, ale bardzo rzadko, to jest jeden góra dwa smsy na miesiąc, tak to siedzi cicho i po prostu wiem ze mnie obserwuje niezalogowany... Wczoraj pokazałam na chwile piersi i po chwili dostałam smsa od niego ze on to nagrał i ze bedzie miał ten filmik na własny uzytek oraz ze jestem gupia bo dowartosciowuje sie pokazujac facetom cycki, a oni mnie wtedy za to wielbią i traktują jak Ksiezniczke. mam od niego łącznie moze 15-20smsów z bramki, póki co nic z tymi filmikami nie robi nie wstawił ich a wg prawa wiem ze na własny uzytek może mieć, gorzej gdyby to opublikował... Ale mnie to wkurza bo czuje sie jakby dręczona, wiem ze w kazdej chwili moze te filmiki wpuścic w neta. Oczywiscie póki co wygląda na to ze jest "czysty" bo tak jak mówie ma je na własny uzytek co sam podkresla w kazdym smsie, a dodatkowo te smsy to wcale nie są jakies grozby tylko takie wkurzające pouczające gadki, nie raz mnie tam wyzwie od idiotki, shmaty i koorvy ale sama wiem ze to jest słaby dowód na niego... Czy moge coś z tym zrobic? isc na policje? ale co oni zrobią jesli filmiki moze i ma ale ma na własny uzytek i on to w kazdym smsie podkreśla ze ma na własny uzytek, a to ze mnie od shmaty wyzwie to pewnie zbagatelizują Co moge zrobic? numeru nie zmienie bo mam na umowie, więc odpada, bo inaczej to on sie ze mną nie kontaktuje To jest podobna sprawa do Lookrecji, tylko ze Lookrecji zdjęcia krążą po sieci a moje jeszcze nie, on po prostu tylko je ma, screeny i filmiki, chociaz pewnosci to nie mam czy on je wogole ma czy tylko sciemnia. ale co moge zrobic?

Gość gość
jak jestes glupia to teraz plac.

Gość gość
płać? czy płacz? A serio mówiąc to gówno mu zrobisz, to ze cie wyzwał to nic takiego, to sie zdarza codziennie, zawsze i wszędzie A filmiki jak ma na wlasny uzytek to ma na wlasny uzytek i tyle. Póki co mu nic nie zrobisz, mozesz isc na policje ale to nic nie da, sama sie tylko skompromitujesz ze tzytzki w necie pokazujesz :D Taka głupia bylas to teraz moze sie czegos nauczysz A kolesiowi póki co mozesz nadmuchac. Mozesz mu coś zrobic dopiero wtedy gdy opublikuje te screeny czy filmy w necie, ale póki co to mozesz go cmoknąć

Gość gość
za to plac. nie w sensie pieniedzy :D

Gość gość
zadne prowo, jakbys chcial wiedziec to juz te 5min dawno wycofali, teraz jest znów po staremu, zresztą sam sprawdz mądraliński. Ja tez dzis byłam u kogos niezalogowana i nic mi nie wyskoczyło o tych 5minutach Ja wciąż nie czaje o co chodzi z tym plac.

Gość gość
nie dziwie sie, ze nie czaisz jak tylko tylek w kamere potrafisz wystawiac :o

Gość gość
dobrze ci tak tania raszplo

Gość gość
ona ma racje i nie gadaj czubku... Ja robie tak, loguje sie, mam otwarte główne okno SU, nie wchodze na zadną transmisje i tak zostawiam na minutke, potem sie wylogowuje i wbijam do kogos na trans niezalogowany I nawet po godzinie ci ten komunikat o 5min nie wyskoczy!

Gość gość
No Jezu ale powiedzcie czy moge mu coś zrobic czy nie? Tak z prawnego punktu widzenia, moge mu coś zrobic? czy do czasu opublikowania screenów i filmów będzie bezkarny? Musicie mnie zaraz oceniać i wyzywać?

to ty ciągle smrodzisz mi w moich topikach pisząc, ze jestem "shmatą i koorvą" :D :D :D ja piierdziele, nie mierz innych swoją miarą :D

Gość gość
Nie pokazuj twarzy to nikt nie rozpozna. Pozatym teraz po 5min trzeba sie zarejestrowac albo zmienic ip to dlugo nie posiedzi.Jest jeszcze opcja priv , na ogole nie musisz pokazywac.

Gość mentolowa lifka
Wystawiasz sie na widok publiczny to licz sie z konsekwencjami. Ja tego nie rozumiem, a jak cie tam zobaczy sasiad albo ktos z rodziny ze szkoly? Jakby na to nie patrzec to jest zwykle k****enie sie, masakra.

Gość gość
gowniary jeszcze beda tego zalowac, za takie grosze syfic se zycie :o

Gość gość
Ja sie nie k****e, ja tylko zmysłowo kusze! a to jest zasadnicza różnica! ja nie pokazuje niczego innego jak tylko piersi. Nie jestem taka jak inne idiotki latające z ogórem w c*psku Pytam ostatni raz: CO moge zrobic temu gnojowi?

Gość gość
a jednak to PROWO

Gość mentolowa lifka
Tak zrob mu loda szmaciarko

Gość gość
Jakie prowo? Ludzie wy was pogięło? Widze ze wy nie lepsze świnie niż tamten gnój. Wy też tylko wyzwać potraficie, opluć i zaszczuć, a żeby pomóc i udzielic porady prawnej to juz nie ma chętnych

Gość gość
haha chcesz porady prawnej to idz do prawnika tepa locho :D

Gość gość
oo i kolejny inteligent co od loch potrafi wyzywać... Słuchaj dziewczyno, sama sobie jestes winna, a na tego kolesia nic nie masz, kompletnie nic, a te pare smsów i nawet to ze cie wyzwał kompletnie nic nie znaczy... Bedzie sobie dalej siedział i cie obserwował, a ty mu gówno zrobisz no chyba ze opublikuje, wtedy mozesz go załatwić ale póki co to leżysz i kwiczysz, a on ma ubaw ;)

Gość gość
A czym zaplacisz za porade? żetonem?:D

Gość gość
o jaka inteligentna. to co napisalas jest oczywiste, ale tylko tepe lochy tego nie wiedza, lepiej swiecic zadem na kamerce za pare zlotych

Gość gość
ale co jest oczywiste? boze ludzie napiszcie wreszcie jasno czy moge temu d*pkowi cos zrobic czy nie? niech sie któryś mądry wysili dwoma zdaniami

Gość gość
buehehehehehehehehehehehehe dobra a teraz spierrdalaj

Gość gość
Czyli nic mu nie zrobie ;( Ale ja sie ciągle czuje jakbym na bombie siedziała, bo nie wiem kiedy ten czub użyje tych filmików i je opublikuje

Gość Lisiczkao
Ale jak cycki tam tylko pokazywałaś to czego się boisz? Cycki to teraz nic takiego, wszędzie ich pełno, na portalach społ. dziewczyny sobie cycki wstawiają , w gazetach są, wszędzie. Więc nawet jak gdzieś opublikuje, to raczej furury nie zrobisz z samymi cyckami więc ie martw się tak

Gość jarek33
W sprawach windykacyjnych to bym doradzał grupę Invictus. Ja już straciłem nadzieję, że odzyskam choć część pieniędzy, a udało się blisko 80 procent ściągnąć. Są skuteczni i działają tak długo jak trzeba, dopóki nie będzie efektu. Kontakt jest na ich portalu invictusprawnicy.pl.