Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla tych co za aboracja sa, poczytajcie

Polecane posty

Gość gość

czesto spotkam sie z tym ze ktos pisze ze lepiej usunac niz oddac do domu dziecka przeraza mnie to!! ja sie jednak urodzilam troche przezylam ale kocham zycie mam juz swoje dziecko rodzine. nie umie tez czytac jesli kobieta pisze moje cialo ! bo zycie dziecka jest na pierwszym miejscu potem cialo. prosze was jesli jestescie za aborcja dajcie szanse dziecia sie urodzic zostawcie w szpitalu tak jak moja matka mnie.

Gość gość
a ja ci radze przekonac sie do slownika

Gość niebieskakarolcia
mnie tez nie przekonalas....a potem dziecko trafi do rodziny, gdzie "mamusia" go w brodziku utopi...

Gość gość
tez mnie nie przekonalas. na tej zasadzie powinnismy plakac nad wszystkimi, ktorzy MOGLIBY sie urodzic, bylyby to miliardy, bo sa tez przeciez poronienia wczesne, których kobiety nawet nie zauwazają. Jesli ktos sie nie urodzil to przeciez nie cierpi.

Gość gość
Zgadzam się z tb. Ja zaszłam w wieku 16 lat ale nigdy nie podjelabym się aborcji bo to zabójstwo a ja nie jestem morderczynią

Gość jestem za i
gowno komu do tego.kazdy ma miec prawo wyboru.zadna sila mnie nie zmusi do rodzenia:P

Gość gość
NIE ROZUMIECIE MNIE. slysze nie raz ze kobieta zastanawia sie nad usunieciem a oddaniem do domu dziecka! i nie raz slysze ze lepiej usunac bo w domu dziecka dziecko bedzie cierpialo tak jak i w pozniejszym zyciu. JA WYSZLAM Z DOMU DZIECKA I MAM SZCZESLIWE ZYCIE.

Gość gość
i powinni karac za aborcje najlepiej kazdemu dozywocie.

Gość gość
jestem za i szkoda ze ciebie nie usuneli

Gość niebieskakarolcia
to ze ty masz szczesliwe zycie - wyjatek potierdza regule.

Gość z domu dziecka
tak lepiej niz zabijac. dac szanse zyc

Gość z domu dziecka
no ja wiem ze nie wszyscy niestety. ale lepiej to niz zabijac. moja matka by mnie usunela bo by stwierdzila ze i tak nie bede miala zycia normalnego a jednak mam

Gość karoline1012
wszyscy ktorzy sa za aborcja zdazyli sie urodzic

Wybacz ale naucz się korzystać ze słownika,bo nie da się tego czytać.Poza tym tak się składa,że pracuję w Domu Dziecka i Twoje argumenty mnie nie przekonują.To jest sprawa indywidualna każdej kobiety i jej sumienia czy przekonań.Poza tym są różne czynniki,które przeważają o aborcji.Wiele było już takich tematów.

Gość gość
Ja gdybym miała wybór wolałabym się nie narodzić gdybym miała żyć w biedzie, domu dziecka czy tułać się po rodzinach zastępczych.

Gość Juleczka99
Brawo Ostatni Gościu :)

Gość gość nr1
mnie tez nie przekonalas. osobiscie wolala bym aby mnie wogole nie bylo niz gdybym miala byc ale meczyc sie w sierocincu, potem klepac biede w jakims baraku, ktore zaoferowala by mi Polska. oczywiscie jest szansa ze dziecko zostanie zaadoptowane w wieku niemowlecym, gdzie bedzie mialo kochajacych przybranych rodzicow. ale kto da gwarancje, ze tak bedzie?