Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was o zdanie

co począć

Polecane posty

Sprawa wygląda tak. Mam 27 lat. Zawsze byłam powietrzem dla facetów. Chłopaka miałam raz - przez niecałe 5 miesięcy, zostawił mnie. Jestem dziewicą. Powoli zaczęłam się godzić z tym, że pewnie sama już zostanę, da się z tym żyć, nie każdemu pisane. Ale chciałabym poznać smak miłości fizycznej. Pytanie jak najbardziej poważne. Mam zacząć się puszczać, chociaż nie tak zostałam wychowana, i odraża mnie to, czy odpuścić temat, żeby zachować szacunek dla siebie. Wszystkim głupim komentatorom dziękuję, możecie opuścić wątek.

Gość Szalkowski
polecam wibrator

Gość gość
605172413

Gość pająk1111111111111111111111111
605172413

Gość Juleczka99
Autorko, jeśli to nie jest kolejne prowo, to proszę miej szacunek dla siebie :) Myślisz, że seks bez miłości jest cudownym doświadczeniem> Wiesz, że są pary, które w ogóle żyją bez seksu np.do ślubu? Świat nie kończy się bliskości fizycznej, więc poczekaj i obdaruj soba kogoś naprawdę Wartościowego :) pozdrawiam ciepło

Juleczko, to nie jest prowo. A co jeśli nie spotkam odpowiedniej osoby? bywa i tak, a na to się właśnie zanosi, trzeba się z tym liczyć.

Gość Juleczka99
to uważasz, że lepiej się z kims obcym puścić? Przecież to talny brak wartości siebie. A co z sumieniem? Każdy je ma, bez względu na wiarę lub jej brak... Chcesz zgodzić się na seks z przypadkowym gościem, bez uczucia? Dla mnie to niczym prostytucja ...darmowa.

W tym momencie nic nie uważam, dlatego zadałam pytanie. Rozważam za i przeciw. Czyli Twoim zdaniem lepiej pozostać dziewicą do końca życia (pomimo potrzeb), i nie zaznać seksu, jeśli nie miało się stałego partnera, niż chodzić do łóżka z osobami z którymi nie jest się w związku?

Gość gejus
dziecko:)

Gejus - dlaczego uważasz że jestem dzieckiem?

Ok, nie dałam i nie o tym temat. Masz dla mnie jakąś uzasadnioną poradę?

Gość Juleczka99
tak uważam, gdyż sama miałam kiedyś takie wątpliwości, ale juz ich nie mam. Fakt, że pojawił się mój Narzeczony, ale gdybym Go nie było. tym bardziej żyłabym wciąż bez seksu (podobnie jak żyjemy teraz oboje, gdyż czekamy na prawdziwa noc poślubną ), a nie skakałabym z kwiatka, na kwiatek :) Tyle w tym temacie :) A co do poznania przyszłego chłopaka, to troszkę się postaraj, żeby kogoś poznać- jest tyle portali itp. Zawalcz trochę o poważną znajomość :)

Gość gejus
nie uważam że jesteś dzieckiem. Piszę do tematu: co począć ? odp dziecko:) swoją drogą wiesz jak kawaler będzie się cieszył że jesteś dziewicą, to jest najlepsze co może mężczyznę spotkać:)

Kwestia podejmowania przeze mnie prob poznawania faceta to też nie ten temat. Chce porozmawiac o sytuacji ktora przedstawilam, w ktorej jestem, w tej kwestii pytam o porady, za ktore będę wdzięczna.

Gość gejus
skąd jesteś, ja kawaler stanu wolnego

Gejus - o tym cieszeniu się kawalera dziewictwem to słyszałam rozne historie...że faceci po czasie nie szanują takich dziewczyn, w kłótniach potrafią im powiedzieć, że jest nikim, bo gdyby nie on to nikt by jej nie chciał itp, albo nacieszą się tym dziewictwem i później "odlatują" (na stałe) do tych bardziej doświadczonych. Aleeee nie o tym temat...nooo....

Gość gejus
skąd jesteś, ja kawaler stanu wolnego

A co za różnica skąd jestem? czy masz dla mnie jakąś poradę w kwestii o którą pytam w pierwszym poście?

Gość gejus
nie ale może chciałabyś poznać się ze mną ?

Wlasnie sie poznajemy - rozmawiamy ;)

Gość gość
Przypadkowy seks nie zawsze spełnia nasze oczekiwania, miałam kiedyś taką właśnie przygodę. Poznałam fajnego faceta iskrzyło między nami ,spotkałam się z nim ze trzy razy i poszliśmy na całość , byłam rozczarowana , nie było tak jak sobie wyobrażałam , nie było czułości tylko kopulacja , facet zajmował się tylko swoją przyjemnością . Na początku sama chciałam, a potem czułam się wykorzystana. Nigdy więcej się z nim nie spotkałam .

Czy ktoś jeszcze może się wypowiedziec?

Dlaczego czułaś się wykorzystana? Czy on Ci coś obiecał?

Gość gość
no i dałaś d*pska hehe

Proszę, niech się ktoś jeszcze wypowie

Gość gejus
poznaj kogoś, zakochasz się, a wtedy łatwo przyjdzie do zbliżenia

Gość gejus
to jest fizjologia każdego zdrowego człowieka, nie broń się przed tym, wtedy będzie łatwiej.

a w ogóle, to bez seksu nie da się żyć- mężczyznom sperma chyba wali do głowy. Autorko na tym forum na pewno uzyskasz cenne rady :)