Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was o zdanie

co począć

Polecane posty

Póki co to wchodzą tutaj chyba sami radykaliści, z dwóch roznych stron...

Gość gejus
uderza, a dlaczego by nie miała, tak nas stworzono, ale uwierz że nie wszyscy są zwierzętami. Może miałaś złe przejścia za sobą. Nie o to w tym całym życiu chodzi. Są jeszcze dzieci...

a czego Ty autorko oczekujesz w ogóle? Jestes chyba mega niedojrzałą osobą- ode mnie tylko o rok młodszą... w 1 poście piszesz, że masz zasady to nad czym sie tutaj zastanawiać? nie ma pośredniej odp albo żyjesz w czystości, skoro nie jesteś w związku albo się puszczasz. opuszczam ten zacny wątek.

Gejus nie miałam żadnych złych przeżyć - jestem normalną kobieta i tez mnie ciągnie do tego i owego :) a najpiękniejsze przeżycia dopiero przed mną :) a jak można radzić samotnej lasce, żeby się puściła i sobie ulżyła... to brzmi jakby seks był potrzebą typu jedzenie i picie, a tak nie jest, bo bez tego da się żyć :) pozdrawiam :D

Gość gejus
dobrze że się szanujesz, ale pomyśl o przyszłości, dzieci...lepiej jest w związku

Owszem, mam zasady, z tym, że w życiu nic nie jest czarne albo białe, chyba każdy dorosły człowiek o tym wie. Obrazanie innych obrzucajac ich epitetami moze swiadczyc o kompleksach.

a jednak podejmę polemikę :) np zabójstwo- jest zawsze czarne kurde, podobnie np.prostytucja- sa pewne kwestie, które sa albo dobre albo złe :) jak ktoś myśli inaczej, współczuję:) Gejus- no pewnie, że lepiej w związku, ale autorka jest obecnie singlem i zastanawia się, czy TO zrobić z kims bez miłość... Jak dla mnie totalna głupota

Gość gejus
Juleczko, tak sobie piszemy po to jest to forum. Pewnie że da się żyć też długo żyłem bez tego i bym sobie poradził w moim wieku (ciut starszym od was). Są fajne inne rzeczy które razem można robić np. gotować, wycieczki. Pomyślcie o tym

Gejus, ale ja bez tego żyję, wspólnie żyjemy z narzeczonym i czekamy na noc poślubną :) Szkoda, że autorka ma takie dylematy :) Może nasze wypowiedzi coś Jej pomogą? :D

A po co ta tragedia??? No po co??? Proszę Ciebie 27 lat to nie powód aby myśleć że jesteś jakąś Matką Teresą z Kalkuty czy też inną zakonnicą. Jeszcze życie przed Tobą. A co to gdzieś napisane że jak 27 lat i dziewica to na stos ją czy ukamienować!!! No daj spokój!!! Może tak masz pisane że jak już to z facetem któremu zaufasz i którego pokochasz. Że go jeszcze nie ma, że nie znalazłaś? Jest tylko musicie na siebie po prostu wpaść, i tyle. Co ktoś Ci karze z jakimś transparentem po ulicy śmigać z napisem "MAM 27 LAT I JESTEM DZIEWICĄ!!!". Dla Ciebie własna godność i własny szacunek dla samej siebie mają taką to a taką wartość i tyle. Załóżmy że? Pójdziesz na żywioł ... spróbujesz i co? Skoro tak zostałaś wychowana jak piszesz to co? Uważasz że będzie cacy? Skoro jak piszesz jesteś dziewicą to ewentualne dokazywanie z facetem najpierw wywoła strach czy potrafię, potem będzie ok bo coś fajnego, potem facet pójdzie a Ty? No skoro bez żadnego uczucia taki numerek to zderzysz się ze ścianą. Kim jestem? Jeszcze kobietą czy już dziwką. Tak że? Myślę że zacząć o siebie dbać, wyjść do ludzi, i bacznie obserwować Homo Sapiensów w portkach:-). Na bank trafisz na takiego który będzie godny Ciebie. Głowa do góry!!!

Gość gejus
tak jak zdzichu pisze, wyjdź z domu do ludzi.

No właśnie!!! Tak że dołów mi nie łapać, miny smutnej nie czynić tylko? 1. Remanent w szafach zrobić. 2. Jakież tam przednie gałgany czy inne fatałaszki na siebie zarzucić. 3. Fryzurę na głowie do przyzwoitości doprowadzić. 4. Oko jakimiś tam mazidłami czy innymi akwarelami pomalować. 5. Na twarz jakąś tapetę zarzucić. Potem. Z uśmiechem na ulicę wyjść pokazać nózię i co tam trzeba no już to każda kobieta wie. Od dziejów zarania wie ... w takich jaskiniach już facetów bo skórę mamuta wyganiała co by elegancką być!!! Więc wie!!! Tak ze do ludzi, do ludzi jak mus i jakiś gość oko zawiesi to i uśmiech mu pokazać a i jak zacny gość to i czubeczek języczka też nie zaszkodzi. I na koniec. Jakby faceci zaczęli marynarami z zachwytu nad głowami kręcić lub w kieszeniach portek coś grzebać to znaczy ze co nie co z ta otwartością przesadziłaś. Skorygować zatem zachowanie i na wybrańca oczekiwać tak Ci dopomóż Bóg o!!! :-)

normalnie Autorko- tylko zastosować się do poleceń Zdzicha:) Facet jesteś genialny :) Autorko czekamy na relacje z pierwszej randki :D papa miłego weekendu wszystkim

No właśnie czekamy!!! Za samo to że wyjdziesz do ludzi masz u mnie ......... no niech tam? .... Masz u mnie wiadro dropsów ......... miętowych jakby co??? Juleczka jak widzę kobietka przednia to? ...... Wiadro Coli!!! No co Juleczka może się mylę??? Tak ze autorko topiku do boju i ewentualnie to masz szanse co by facet za podnóżek u ciebie w sypialni robił. Jak by się burzył to odstawić od hamaka i niech sobie nad łóżkiem samoobsługa napisze:-)

Gość gość
hahahaha