Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Equilibrium

(jeszcze raz) JAK poderwac osiemnastoletnia sasiadke DORADZCIE

Polecane posty

pisze ponownie bo poprzednio zrobili mi za duzy bajzel we wpisach... jak w temacie ona ma 18 lat ja 23 jest pieeeeeeekna blondynka mieszka obok niestety ma chlopaka w swoeim wieku i ekipe znajomych... doradzcie cos jak sie do niej dostac przyznam ze nie mam pojecia sam jak to zrobic kompletnie...

Gość kinastowa
Haha nie ludz sie teraz bedzie tak samo! kochasiu

Gość gość
jesli nie masz dobrej gadki ani tego czegos to i tak nic z tego nie bedzie:p

"tego czegos" najbardziej enigmatyczne okreslenie i chyba jedno z ulubionych bo czesto uzywane... "tego czegos"" czyli TEGO CEZGO?

Gość gość
ale co ty chcesz usłyszeć - nie ma złotej rady, jak nie jestes w jej typie i ma faceta to nawet jakbyś na rzęsach stawał to nic to nie da. Widocznie ty jej się nie podobasz no i daj sobie spokój bo jakby było inaczej to by6 wysyłała sygnały, zerwała z facetem i pozwoliła tobie działać. Jak ty niby chcesz sie do niej "dostać"? Tak się chłopie nie da - nic na siłę, jak widzisz że nie jeste zainteresowana to odpuść bo jak zaczniesz się głupio zachowywać to sie tylko zbłaźnisz i już.

Gość PanParówka;)
ja dam ci rade ale to kosztuje 500 zł wiem ze jest na 100 % skuteczna :D

dlaczego tak od razu odpuscic? mam zrezygnowac na samym starcie i tylko fantazjowac o niej obserwujac ja z boku? nie jest to dla mnie interesujaca opcja zeby zostac na lodzie dobrowolnie

Gość nataszakkkkkk
Facet na forum pyta się jak poderwać .Co za czasy,koniec świata :O

Gość marałyły
ja to widze tak ze musisz te dzieczyne soba jakos zainteresowac konkretnie przedewszystkim tak aby zobaczyla cie jako bardziej interesujacego niz swojego chlopaka :D najlepiej by bylo uwydatnic jego wady i jako kontrast pokzazac swoje zalety ktorych jemu bylo by akurat brak i mam tu na mysli te cechy ktore ona sobie ceni :D take udezenie w slaby punkt przeciwnika ;)

Gość marałyły
troche ponizej pasa ale co tam szkodzi :D

jest w tym taka lipa ze nie znam tego olesia wgl on jest zza miasta nie mam zbyt mozliwosci wykonania takiej "akcji" na nim wiec musze sie skupic jednoznacznie na niej

Gość gość
A podobasz jej się chociaż trochę?

Gość gość
No to masz problem, inna se znajdz i tyle, przeciez NIE MUSISZ JEJ MIEC ZA WSZELKA CENE (ona ma chlopaka). Nawet jej nie znasz a pewnie myslisz o niej cale dnie, tacy kolesie nie sa zbyt pozadani przez plec zenska.

czy ja znam? no znam na takiej zasadzie "znajomych" ona moze costam o mnie powidziec bo costam o mnie wie ale zadna bliska znajomosc

Gość gość
czyli nie za bliska

Gość gość
wp*****l jej chlopakowi :D moze zadziala :D