Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masakra w nocy

Polecane posty

Gość gość

witam, od tygodnia moje dziecko 21 ms budzis się w nocy , znaczy od momentu zaśniecia - godzinę śpi, potem woła przeraźliwie mama ....i śpi 15 min, woła, śpi, woła, i tak całą noc ..... jest przeziębiona, i nie ma jeszcze górnych czwórek, jak myślicie ? dodatkowo chodzi do żłobka, ale nigdy z nocami nie było problemu ....

Gość gość
nawet po paracetamolu nie było żadnej różnicy ...

Gość gość
pomocy !

Gość gość
u mojego syna przez kilka mscy bylo bardzo podobnie, spal spokojnie 2-3h a pozniej koszmar, bylismy u lekarza, mial badania na pasozyty, wyciszalam przed snem, od jakiegos tyg jest bez porownania lepiej, teraz wiem ze to zeby mu tak dawaly popalic

Gość gość
ale jadł chętnie ? bo moja wcina co popadnie, normalnie - bez zmian . Martwie sie bo chodze jak zombi, pracuję ...a ona też sie nie wysypia .... jest do tego przeziębiona .... ale wątpie żeby tydz czasu nie spać z powodu kataru, bądź nawet bólu gardła .......

Gość gość
ja też tam mam, a moja córka ma 1,5 roku;/ Padam na pysk ze zmęczenia, zawsze spała pięknie, ale teraz wiem że zęby dają jej równo popalić. Jak wychodziły jej przednie jedynki i dwójki to pikuś w porównaniu do czwórek i kłów;/ Mam nadzieję że to nie długo wperzejdzie:(

Gość gość
moja córka nie ma apetytu od jakiegoś czasu. Nie mogę jej do niczego przekonać, czasem mam wrażenie że padnie z głodu;/

Gość gość
to ile to jeszcze potrwa ? ciągnie się już 5 noc .... masakra totalna ... czyli stawiacie na zęby ???

Gość gość
u mnie już trzeci miesiąc, ale ząb wychodzi jeden po drugim przez ten cały okres. Już widzę następne dwa będą zmierzały ku wyjściu, więc pewnie jeszcze się pomęczę z dwa miesiące. W okresach kiedy nie ząbkuje jest spokojnym dzieckiem, zęby dają jej tak w kość. Czwórki ją bardzo bolały, płacz i marudzenie non stop, jakiś koszmar;/ Musimy to przetrwać, inaczej się nie da.