Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligentna_ale_smutna

Mam IQ 148 ale to wcale nie jest fajnie

Polecane posty

Gość karankanogutan
wypchajcie się debilki tą swoją inteligencją emocjonalną. kobiety mają większą inteligencję emocjonalną i co? gówno. mało która coś w życiu osiąga, większość marzy by mieć bobasa, przewijać mu pieluchy, sprzątać i gotować. mózgu nie nadwyrężacie, ba! nie używacie nawet. gdyby Bill Gates miał wysoką inteligencję emocjonalną zostałby przedszkolankiem i z pewnością zrobiłby taką karierę :D w TVNie napieprzają o tej nikomu nie potrzebnej inteligencji emocjonalnej, że sie tak jaracie? ale tu idiotki są :O

Gość gość wyżej ma racje
na c***a komu inteligencja emocjonalna jak nie ma zdolności analitycznych?

Gość karankanogutan
kobiety mają wysoką inteligencję emocjonalną tylko po to żeby potrafiły obczaić kiedy facet kłamie i je zdradza. ludzie z bardzo wysokimi zdolnościami technicznymi, analitycznymi a bardzo słabymi emocjonalnymi mogą zarabiać kupę kasy np. w Dolinie Silikonowej i odnieść sukces. na odwrót- ludzie o bardzo wysokiej inteligencji emocjonalnej, ale niskich zdolnościach analitycznych- sukcesu raczej nie osiągną... tyle

Gość ja mierzyłam i mam IQ 132
w mensie ale co z tego?

Gość gość
a po chooj komu jakieś iq z kosmosu liczy sie pracowitośc i szczęście, trywialne ale taka prawda.

Haha zgadzam sie z autorką Mi wyszlo 187 ale ze mam adhd to wynik i tak byl zaniżony nie robilam testow w necie tylko w poradni w wieku 14 lat Czasami wolalabym byc tępakiem jak cala szara masa ale cóż

Gość najmondrzejszy ze wszystkich
stwórzmy parę będziemy jak pinky i muzg :)

Gość gość
mnie z testu wyszło 127 ale na swoje usprawiedliwienie powiem że byłem na kacu po 2 h snu :D jak będziesz to chętnie pogadam o tym i owym, bo na tym forum spotkać kogoś kto ma inteligencję wyższą niż zwierzęta hodowlane jest niezmiernie ciężko.

Gość no chwalcie sie sffoim iku
ja mam 21,3

Gość głupio mieć wysokie
iq bo czuje się jak debil w dzisiejszym świecie a nie za bardzo wiadomo gdzie poznać ludzi z mózgiem i zainteresowaniami.

Gość oj oj ojjjjj
To że mamy wysokie IQ nie znaczy że nie jesteśmy tępakami, to jak z talentem, nie wystarczy go mieć, czy mózgiem, nie wystarczy mieć, trzeba jeszcze używać, ćwiczyć, rozwijać :D Moje IQ jest genialne, ale nie wykorzystane, chociaż patrząc na moje życie, to dałam czadu bardzo :D

Gość gość
Mójchłopak miał b. wysokie Iq. Mensa mu nawet powiedziała, że jest geniuszem:( Nie musze dodawać, ze nie jesteśmy razem. Powiedział, ze nie ma na ziemi takiej osoby, z która mógłby porozmawiać o swoich pasjach:( Smutno mi, ze dla niego byłam za głupia:(

Gość hashir
Rozumiem problem sam mam IQ koło 140, i też przeraża mnie głupota ludzi zwłaszcza kobiet które kierują się wyłącznie emocjami. Mimo że nie jestem sztywniakiem to nie mogę patrzeć jak fajne ładne dziewczyny lecą na facetów z kasą bo będą mogły ich poddoić albo na pajaców którzy w ogóle nie znają innych tematów poza du..ą maryny. I to Ci klowni grający na emocjach mają największe powodzenie. Wkurzy się taka zacznie zarzekać że nigdy więcej się nie odezwie, nienawidzi go, za to co zrobił, wyjedzie jak najdalej. Po chwili on przychodzi pali głupa, na twarzy banan, i ona zaczyna się cieszyć z niewiadomego powodu. A potem jeszcze idą się przespać, i mówi że go kocha. Chyba że chodzi jej o zielone serce Jagiełły w jego portfelu. No tak zapomniałem tez jestem introwertykiem i weź tu znajdź kobietę. (heh mam 26 lat i zero związków na koncie) Tak IQ mierzy zazwyczaj matematyczno logiczną, ale interpersonalną, intrapersonalną i cielesno-kinestatyczną też mam wysoką.

Gość gość
doskonale cię rozumiem to co napisałaś potwierdzi wiele osób ja też jestem inteligentna i to mi przeszkadza, bo widzę wokół siebie samych idiotów. Babki-oglądają seriale, jarają sie ciuchami, modą, kupkami swoich dzieci, są przewidywalne i nudne do bólu Faceci- oglądają p***ole, niedorozwinięci emocjonalnie, gapią mi się na cycki, zamiast w oczy i pewnie tylko myślą jak mnie w******ć rozmawiając ze mną pechowiec.gif tak więc też czuje się samotna, mam paru dobrych znajomych, ale większość ludzi to bydło i ja to też potwierdzam , niestety ale taka prawda

Gość gość
a ja mam pytanie do super inteligentnych tu na forum uważacie że jakie kierunki studiów kończą ci najbardziej inteligentni ? czy są to tylko kierunki techniczne tzn studia na Politechnice ?czy inne również Bo już dowiedzieliśmy się że na pewno nie psychologia i inne humanistyczne bo na te kierunki idą oszołomy które nie osiągną sukcesu w życiu

Gość gość
Niestety większość ludzi zadowala się głupimi banalnymi tematami kobiety tematy moda , kosmetyki , a potem kupki bobasków a mężczyżni oglądaniem p***o i myśleniem którą tu kolejno przelecieć .. po prostu głupota ludzka nie zna granic i tyle .... I doskonale rozumiem że autorka nie chce mieć byle głupka przy swym boku , a na pewno gdyby chciała dawno by go miała , ale ze względu na fakt że ma większe IQ niż przeciętna myśli troszkę inaczej ale niestety tego tłumokowi się nie przetłumaczy , bo wyzwią ją od "starych panien " itp.. Ja uważam że może trafisz kiedyś na inteligentnego mężczyznę , czego ci życzę

Gość Dawid Mxxxxxxxxx
No dobrze 90% mężczyzn woli głupie ale kto by chciał kobietę która bawiła się facetami a jak zaczęła bać się 30-stki to się tym znudziła?

Gość gość
Dawidzie widocznie u autorki inteligencja objawiła się dopiero przed 30-tką :) :) :)

Gość gość
wysokie iq to przekleństwo

Gość gość
wysokie IQ jest zazwyczaj powiązane z osobowością najwyższe IQ mają introwertycy intuicyjni tzw. INXX tutaj macie typy i możecie zrobić test: https://www.16personalities.com/pl INTP i INTJ są najinteligentniejsze

Gość gość
wyszło mi ENTP i w sumie opis sie zgadza :D

Gość gość
jakoś nic z tej inteligencji kobiet nie wynika, dziwne.

Gość gość
kobiety są do rodzenia dzieci

Gość gość
Z inteligencją chodzi o to, że tylko 20-25% populacji jest zdolnych do myślenia abstrakcyjnego, głębokiej analizy, intelektualnego zainteresowania światem. Reszta ludzi jest prosta w obsłudze, nie analizuje wszystkiego po 20 razy, potrafi się bawić i socjalizować bez problemów i nie narzeka że ludzie są tępi bo zwyczajnie ma poziom większości ludzi i nie czuje przepaści intelektualnej.

Gość gość
wyszło mi INTJ i fakt czuje sie troche jak alien :D

Gość gość
cieżko żeby ci sie nie zgadzało, że jesteś z tej samej półki co "sławne osoby":D ogólnie brakuje jeszcze ekranu ekwipunku i kilku questów do otjepania za 2000 expeków.

Gość lauraa273232
"Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu niestety mam talent :("- Autorko, to do Ciebie... To tak jak piekni mówią np. - jestem piekna, ale wolałabym być brzydka, to wcale nie jest fajne, albo, jestem bogaty, mam tyle kasy, że nie wiem co z nią zrobić... A wszystko po to żeby wzbudzić podziw choćby w necie. Swoją drogą to w testach na necie też mi kiedys wyszło koło 148, a na pewno tylu nie mam bo na profesjonalnym tescie u psychologa miałam 125. wiec, to też zależy od testu jaki robiłaś. Ja też mogę pisać w necie, że mam 160 IQ no i co?

Gość gość
najlepszy jest tekst "ten typ osobowości jest niezwykle rzadki ok 3%" jak ktos se podzieli 100 na 16 to mu wyjdzie 6,5. tak kształtowałoby sie to procentowo dla kazdego typu gdyby występowały równomiernie ale z tego co zauwazyłem gorycz nie bycia niezwykle rzadkim uśmierza sie innym włazidoosptwem co oznacza dla mnie że ożna ten test ewneualnie jego oficjalną interpretacje spuścić w kiblu bez ryzyka że sie zatka

Gość gość
w testach na inteligencje nawięcej kłopotów sprawia ludziom uswiadomienie sobie faktu, że to test. testy zakładają jedną prawidłowa z góry określoną odpowiedź rozwiązanie. każdy kto twierdzi, że jest inteligentny bo odpowiedział własciwie na to co już wiadomo to dla mnie jakiś jepany gówniarz a jeżeli czerpie z tego satysfakcje to zwykły niedorozwój. wybacz autorko::)