Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misa86

Jutro poznam rodziców mojego faceta. Jak się przygotować?

Polecane posty

Gość Misa86

O czym z nimi rozmawiać? Co im zanieść?

Gość martaaaaaaa22
użyj lejdi spid stick i powiedz tesciom ,ze uwibliasz surykatki :D:D:D idiesz tylko na kawe,czy obiad??? spoko...oni napewno maja wiekszego stresa niz ty....bądz sobą...zdejmij buty,(ino zeby ci giry nue mierdzialy)....nie podawaj pierwsza reki.....jedz ladnie,nie siorb...pochwal ze dobre. jestes kobietą nie musisz miec zadnego prezentu... Przyjmowalam 3 bratowe wiec wiem.Zwykle siedzialy za ramieniem brata i tylko mu przytakiwaly...

Gość Misa86
W sumie myślałam chociaż o jakimś kwiatku dla jego mamy, żeby nie iść tak z zupełnie pustymi rękami.

Gość gość
Bądź sobą.. Jak to powazny związek to i tak wyjdzie jaka jesteś bo będziecie się spotykać :)

Gość gość
noo ciekawe odpowiedzi ale z ostatnia sie zgadzam badz soba nic wiecej ani nic miej rozmawiaj z nimi wlaczaj sie do rozmow itd a wszystko zleci dosc szybko i wiem ze to malo mozliwe ale postaraj sie nie denerwowac za bardzo albo nie pokazywac tego :) powodzenia ;) bedzie dobrze

Gość gość
a rozmawiaj z nimi hm ja zrobilam tak ze jak mialam cos na temat cos do powiedzenia to to mowilam za pierwszym razem nie wymyslalam za duzo tematów chociaz by przez swoj stresik :P

Gość martaaaaaaa22
nie odpowiedzialas czy idziesz na obiad,kawe ,imieniny czy tyko na 5 min????? NIE MUSISZ MIEC ZADNEGO PREZENTU...!!!! to FACET POWINIEN DAC KWIATKA TWOJEJ MAMIE...Ty JESTES KOBIETĄ,NIE MUSISZ NIC DAWAC, wystarczy ze bedziesz mila...wypytaj faceta jacy sa tescie,o czym z nimi gadac o czym nie:) Czy sa wesolymi gadlucami czy jakimis starymi nadetymi drewniakami. Preznetem sie nie wkupisz a a osmieszysz.Wkupisz sie skromnoscią,uprzejmoscią,kulturą....Napewno rozmowy bedą bezpieczne i ogolne....pogoda,moze twoje zainteresowania,moze ich zainteresowania... Napewno zapytaja cie o zawod,wyksztalcenie,skad jestes....i o wasz zwiazek.Nie wolno ci nic krytykowac,ciagnac ich kota a ogon,nie wolno ci zabardzo pytac ,weszyc,grzebac....o wszsytko sie pytaj. bEda obserwowac twoje relacje z ich synem....to jak sie zachowujecie itp wazny jest stroj-elegancko ,czysto i klasycznie.

Gość Misa86
Idę do nich na obiad.

Gość Misa86
Idę do nich na obiad.

Gość gość
jak to jak? zrób lewatywę 🖐️

Gość Misa86
Kielicha do sobie chyba naprawdę jutro przed wizytą walnę ;)

Gość echhh...
zastanów się jaką będziesz synową i tzrymaj fason. Matka jest tylko jedna itd... Nie spoufalaj ich! Teściowie to zło to nie rodzina Teściowa złej synowej:)