Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test o ustalenie ojcostwa??

Polecane posty

Gość gość

hej ,może wy wiecie jak o jest z tymi testami DNA chciała bym zrobić ale: -ile kosztują -jak długo się czeka na wynik -czy mogę zrobić dziecku zaraz po urodzeniu

Gość gość
????

Gość gość
mój były płacił samej zaliczki 1650 zł,więc całość nie mam pojęcia ile kosztowała, czekało się coś ok miesiąca,a dziecku możesz zrobić zaraz po urodzeniu

Gość gość
mozesz zrobić prywatnie za jakieś 700 zł, czeka się do 2 tygodni, chyba że dopłacisz i będziesz mieć wyniki w 48h. Ja robiłam stąd: https://www.test-na-ojcostwo.pl/105,testy-na-ustalenie-ojcostwa.html

Witam, Cena testów DNA waha się od 700 zł - 2000 zł. Uzależniona jest od wielu czynników takich jak: ilość osób badanych, rodzaj materiałów jaki pobiera Pani do badania, rodzaju testu (czy jest to badanie prywatne czy sądowe), oraz dodatkowych usług jakie dane laboratorium oferuje w ramach ceny. Na wyniki badania zwykle nie czeka Pani dłużej niż 10 dni roboczych. Badanie może Pani wykonać po urodzeniu dziecka – już w drugiej dobie. Nowością na polskim rynku są testy DNA wykonywane jeszcze w czasie ciąży gdzie uzyskuje się tak samo pewne wyniki jak po urodzeniu dziecka. Szczegółowe informacje mogę przekazać na maila: info@pewnytato.pl Elwira Posłajko - serwis PewnyTato.pl