Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkanie po rostaniu

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam spotkanie z moja byla dziewczyna , zerwala ze mna na odleglosc ,powiedziala mi ze juz sie odzwczayla ode mnie i ze ten wyjazd zmenilo jej i juz nie jest taka dobra jak mysle , mysle ze cos musiala rozrabiac tam , bo nie wierze ze ktos kocha i tesknie caly czas do mnie (tak pisala i mowial mi )i nagle juz nie chce , dla mnie to dziwne !!, i powiedzcie mi co mam zrobic i jak podchodziec do spotkania ? dodam ze nie mamy kontaktu od 2 tygodni zero , ale napisala wczoraj ze wypadalby sie spotkac po powrocie . teraz nie wiem co mam zrobic i o czym z nia bede rozmawial , wiec prosze o pomoc

Gość gość
A w jakim kraju jestes? Hm moim zdaniem olej ją. Jak zerwala to nie ma sensu sie spotykac. Bo co zobaczysz ją i bedziesz bardziej cierpial a ona chocby po spotkani u postanowila wrocic do ciebie to pamietaj ze moze zerwac kolejny raz skoro raz to juz zrobila.

Gość gość
Ciekawy jestem co ona chce mi powiedziec ?? wrocic do niej jest nie mozliwe , moze chce mi przeznac i powiedziec dlaczego sie zerwala , bo jak dla mnie te argumenty ktory podala to nie sa przekonujacy , bo nie mozna kogos kochac i tesknic a za kilka dni doslownie mowi mi ze ma mieszany uczucia i zerywa ze mna , nie uwazasz ze cos musiala albo z kims w bok , bo tylko o tym mysle i to jest jedna jadyna wersja ktora mi choci po glowie .

Gość gość
Pewnie ciekawośc Cie zżera. Ja też sie zastanawiam o czy bym z byłym rozmawiał nie widziałam go prawie 3 lata i ciągle go kocham, ale on ma rodzinę już partnerkę i dziecko. Kiedys w nocy napisał że myśłi o mnie i że zycie jest głupie. Pewnie bym poszła rozmowa sama sie potoczy, ale nie spodziewałabym sie czegos ekstytującego.