Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia vbw2

Moj 25 letni syn zwiazal sie z 40 latka

Polecane posty

Gość sylwia vbw2

Piszę bo nie wiem jak mam się zachować w sytuacji która mnie spotkała.Mam syna który półtora roku temu poznał starszą o 15 lat kobietę.Od tego czasu są razem.Ona jest po rozwodzie.Z jednej strony nie chce się wtrącać,nie jestem nadoepiekuńczą mamuśką,uważam że jest dorosły i ma prawo do własnego życia.Z drugiej strony martwię się co będzie dalej.Widzę że ona też jest mocno zaangażowana,co będzie jeśli on kiedyś pozna inną dziewczynę w swoim wieku ?Jak się od niej uwolni.Wydaję mi się że takie związki na dłuższą metę nie mają przyszłości. Przeciez ta kobieta jest niewiele mlodsza ode mnie. Może ktoś był w podobnej sytuacji i coś mi doradzi.

Gość mentolowa lifka
Hmm ciezka sytuacja, przede wszystkim dla Ciebie. Co mozesz zrobic? zaakceptowac. Czekac na rozwoj sytuacji. Mam kolezanke 36letnia, bardzo madra, wyksztalcona i dobra osobe. Zakochala sie z wzajmnoscia w 23letnim facecie. Mieszkali razem, snuli plany na przyszlosc. Ona zaszla w ciaze, to mialo byc jej pierwsze dziecko, bardzo o tym marzyla. Jemu tez sie to udzielilo, byl szczesliwy. Oboje potem mowili ze to wszystko bylo jak w bajce. Potem cos poszlo nie tak, ona poronila, on przestal sie do niej odzywac, ona cierpiala. Ta cala banka mydlana nagle pekla. Zobaczyli ze to chyba jednak nie to, dobrze ze nie maja razem dziecka, bo to bylo tylko zauroczenie. Teraz kazde zyje z osobna i swoim zyciem

Gość mentolowa lifka
Zdarzaja sie tacy 20+latkowie bardzo dojrzali jak na swoj wiek i szukaja czegos wiecej niz tylko ladnych cyckow czy tylkow;) szukaja kogos na swoim poziomie, z kim moga porozmawiac na interesujace tematy, powymienic sie pogladmi. Moze ta kobieta taka jest, zaimponowala mu w czyms. Prosze sie nie denerwowac tylko spokojnie przeczekac, a moze i zaakceptowc.

Gość gość
ta kobieta jest głupia stara krowa nic nie zrobisz czekaj może on kogoś pozna i odejdzie znałam podobna sytuację- kobieta wyglądała jak matka z synem w końcu ją zostawił jak wierzysz módl sie o rozpad tego związku

Gość gość
koleś sam odpadnie jak kleszcz od psa,co mu taka stara prókfa może dać

Gość gościówka/(.)(.)\
przeczekać. mężczyzna ma jeszcze sporo czasu. nabierze doświadczenia kurde, dziwię się takim głupim babom, co biorą się za młodzików i wyobrażają sobie ze to na poważnie :(

Gość gość
ona zaraz dostanie klimakterium i koleś odpadnie

Gość gość
Na dłuższą mete ten związek nie ma szans.Musisz czekać na rozwój sytuacji.Młodzi faceci tak mają, potem poznają kogoś w swoim wieku i starsza partnerka pójdzie w odstawkę.Znałam taka parę w pracy, po nie całym roku rozstali się..

Gość zeqeffeq
.

Gość gość
a ja sama byłam w takim związku, niestety... niestety ponieważ młodzik udawał powaznego, dojrzałego, opiekunczego itp...ja nie chciałam,ale tak nalegał i udowadniał ze jestem jego miłościa zycia ,że uwierzyłam...teraz sobie myslę, jaka głupia byłam!!! nigdy w życiu nie zwiąże się z duzo młodszym, powiem Ci ze nie nalegaj, zaakceptuj, samo się rozwiąze...po czasie..trzeba dac czas .. ja dziękuję Bogu ze nie jestem z tamtym...okazał się niedojrzały i w ogóle inne priorytety...never again!!!!!!!