Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspołeczna12345453

Nienawidzę pracować, nie lubię ludzi !

Polecane posty

Gość aspołeczna12345453
zarządzanie :o

Gość aspołeczna12345453
zarządzanie :O

Gość gość
jejciu z tego właśnie powodu zacełam studiować pedagogikę i zajełam się pracą z dziećmi.co prawda każdy kontakt z rodzicami to stres ktry muszę opanowywać ale na codzien wolę dzieciaki,komfort niż pseudo przyjażń z jakimiś tam ci...ami.

Gość gość
ja tez nie lubie ludzi najgorzej plotkarek ktore siedza pod blokiem jak ktos idzie to lby z prawej na lewo i obgaduja.Wiedza ile kto zarabia kto z kim spi poprostu nienawidze ich.NIEZNOSZE JAK KTOS SIE NA MNIE PATRZY NA ULICY W SKLEPIE.DENERWUJE MNIE TO BARDZO

Gość gość
Ja również nie lubię chodzić do pracy, bo: 1.Nienawidzę wczesnego wstawania. 2.Bardzo łatwo się stresuję. 3.Jestem typem samotnika, nie przepadam za towarzystwem. Nie mam złych kolegów ani złego szefa, ale przez te powody, które wyliczyłam, chciałabym JAK NAJSZYBCIEJ przejść na emeryturę!

Gość gość84
j'ebać pracę

Gość ihftyhj
Ja też nie lubię pracy. I też nie lubię ludzi. Najczęściej pracują beznadziejne osoby i dlatego nie lubię. Pieniądze lubię ale pracować nie. Nie lubię też marnotrawstwa czasu na pracę. Prawie pół dnia zmarnowane a czasu nikt mi nie zwróci. Chodząc do pracy, przeczę sobie. Robię coś czego nie chcę tym sposobem. To takie samobójstwo, którego przecież nie chcę.

Gość UlaRej
A nie myślałaś może o pracy zdalnej?Przecież jest tak dużo ofert pracy na stronie pracuj-online com, że aż wstyd nie skorzystać.

Gość gość
Mam dokładnie tak samo jak autorka. DOKŁADNIE

Gość Gość

Kto jeszcze nie lubi pracy? Ja mam ostatnio kryzys i nie mam nawet z kim porozmawiać. Dookoła ludzie którzy ...a swoje dyrdymaly typu 'trzeba pracować', 'bez pracy nie ma kolaczy' itd. Albo 'to zmień pracę' A mnie szlag trafia, bo kuźwa zmieniłam! To już moha 4 praca w ciągu ostatniego roku! Co mam jeszcze zrobić. Wszędzie jest ...owo! Jeszcze 2 lata temu lubiłam swoją prace i miejsce, ale ludzie byli toksyczni. Po kilku latach niestety odeszłam. A kolejne miejsca które zaliczyłam potem, to dno. Może nie było toksycznych ludzi ale firmy porażka 

Gość ....

to skończysz jak menelica

Gość Gość
6 godzin temu, Gość .... napisał:

to skończysz jak menelica

Wypad zj. E. B. I. E. Ty już jesteś menelica i ćwok 

Gość gosc

Też nie znoszę ludzi, na szczęście pracuję w domu.

Gość gość

Ja również nie lubię chodzić do pracy z powodów, jakie wymienił gość z 9 lutego 2016. Na szczęście wkrótce skończę 59 lat, a więc mam TYLKO rok do emerytury! Oby on JAK NAJSZYBCIEJ  przeleciał, bo BARDZO już marzę o świętym spokoju!

Gość Hahaha

A po co ma się wziąć do roboty jak rodzice mają hajs hahaha