Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiety lubią spokojnych?

Polecane posty

Gość gość

Czy kobiety lubią spokojnych czy takich "Krejzolów" facetów? Bo jeśli chodzi o mnie nie jestem zbyt towarzyski może , jestem troche niesmialy. Jakiś czas temu koleżanki przygotowywały się na kartkówkę z gegry. Ja im powiedziałem wszystko z mapy bo umiem wiele wiele rzeczy i wszystkie stolicy jesli chodzi o mape. Spytaly mnie, ja oczywiscie wszystko odmienilem , oprocz jednego. Koleżanki co mi powiedziały? Powiedziały mi żebym sobie poszedł. własnie to cala prawda o kobietach, wola nie tych mądrych , tylko tych szalonych i takich innych złamasów którzy nie sa facetami tak naprawde i robią z siebie pajaców przy ludziach , bo k***a ja czegos nie rozumiem wy k***a takie same jestescie nedzne pipy!

Gość gość
Ja lubię mądrych inteligentnych, opanowanych ale stanowczych no i aby był trochę szalony

Gość mentolowa lifka
Do gość2, po prostu męskich. Ja Cie rozumiem

Gość mrrrrrrrrryyyyyyyyyu
Pusta laska zazwyczaj poleci na facia co patrzy na d*pe i cycki i wgl wiadomo o co chodzi. Wprawdzie przeciwienstwa sie przyciagaja ,to super jak para sie uzupelnia nawzajem,jedno moze nadreperowac drugie. Ale, inteligentne przyciagnie inteligentne,zazwyczaj. Wazne aby koles SZANOWAL kobiety. nikt nie lubi byc wykorzystywany i traktowany jak przedmiot. Musi miec w,sobie te odrobine szalenstwa,nie musisz od razu brac dziewczyne na rece i wyglupiac sie jak to robia inni, kazdy ma w sobie choc kapke wariata,a niesmiali maja w sobie go duzo bo jak ukrywaja swoje emocje to gdy szalenstwo wyjdzie to z takim impetem..wiem po sobie bo tez jestem niesmiala ale jak sobie poluzuje w gronie bliskich to co innego.