Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie gdzie kupowaliście ubrania na wyprawkę na noworodka?

Polecane posty

Gość gość

i mniej więcej ile szło na to pieniążków myślę czy by nie wybrać się do lepszego cicholandu i tam poszukać ubranek co myślicie?

Gość gość
tesco, pepco, jeszcze jeden tego pokroju, no i allegro, a na allegro nowe i używane, używane to przeważnie adidas itp. oraz dostawałam od rodziny z Anglii, mam teraz jeden ciuchland upatrzony, mają tam ciuchy z Anglii i Holandii, wyglądają jak nówki :)

Gość mysza_987877
Większość gadżetów i rzeczy związanym z pokoikiem itp. kosztowała najwięcej, i to sporo kasy na to poszło. A ubranka w sieciówkach, na promocjach.

Gość gość
my się wprowadziliśmy niedawno do nowego domu, ale dziecięcy pokoik na urządzenie musi poczekać, zmieniliśmy samochód, i mamy masę innych wydatków więc muszę liczyć na lepsze ciucholandy, promocje, tesco

Gość gość
już się zaczęły wyprzedaże w galeriach handlowych, smyk, 5 10 15, h&m, reserved... te malutkie rozmiary są najtańsze i można wybrać cudeńka. ja wyprawkę kupowałam przez połowę ciąży więc tak nie dawało po kieszeni.

Gość gość
Ja tylko 2 kapleciki kupiłam na giełdzie a reszte dostałam po dzieciach znajomych

Gość autorka odchudzania
5 10 15 i reserved kids odradzam, już tutaj z jedną kafeterianką pisałam, ja mam synka ona córkę, na mojego synka (a jest wręcz chudy, ma 5 mcy, urodził się jako wcześniak i waży 7kg) są długie i wąskie a na dziewczynkę na odwrót-krótkie i szerokie ;) na bank tak jest z body'ami i rampersami, i nigdy więcej tam nie kupię ja również kupowałam od 22-35 tc więc po kieszeni prawie nie odczułam, a ile wydałam? Nie mam bladego pojęcia ale na ciuszki pewnie z 2000 spokojnie, ale ja miałam bzika ;)