Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to depresja???

Polecane posty

Gość gość

Cieżko mi opisać cały moj problem, ale ogólnie mam bardzo dużo na glowie. 5 mlodszego rodzenstwa ktore przynosza mi swoje problemy a na dodatek dowiedzialam sie ze mimo pomocy jestem nienormalna i to jeszcze mi obrobili tylek z moja matka. Ogólnie to na zewnątrz jest wszystko ze mną ok ale w głębi duszy mam ochotę spakować walizki i wyjechać jak najdalej stad. Zostawić wszystko prace dom i po prostu wyjechać zerwać z nimi kontakt i nie dawać znaku zycia bo oni wszyscy cała moja rodzina doprowadzają mnie do szaleństwa. Nie mam siły. Czuje sie rozbita, w środku ledwo sie trzymam. Po prostu boje sie ze jak wybuchnie to albo sobie albo komuś zrobię krzywdę.

Gość gość
Po prostu masz dużo na głowie.Sama piszesz że pięcioro młodszego rodzeństwa.Mam taką propozycję; zajmij się sobą - od rozwiązywania problemów zazwyczaj są rodzice.Za każdym razem odsyłaj ich do matki i wtedy będziesz wolna i nie będą mieli pretekstu żeby o Tobie plotkować:D Zobaczysz ze wszystkie troski odejdą.Zapewniam Cię że nie masz depresji,ale niepotrzebnie zajmujesz się cudzymi sprawami.:D