Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚwiętaiCzystaJakDiament

uwielbiam jak facet za mną lata, płaszczy sie,przeprasza, biega, kaja się...

Polecane posty

która ma tak jak ja??? :) nie cierpię natomiast obrażalskich fagasów, takich co myślą ' nie chcesz mnie to nie' itp. uwielbiam jak faceci dostają spazmów i błagają mnie płacząc o chwile rozmowy

Gość asdasda
To raczej ty jestes obrazalska c**a, a kolesie ktorzy maja na ciebie w******e to normalni faceci :)

Gość gość
Ja tez lubie jak facet sie przede mna poniza a ja i tak go olewam :)

Gość gość
Az mi cisnienie skoczylo jak przeczytalem to i przypomnialem se milosci dawnej zew. Chcesz w ryja?

pierłam kapustą do ręki i teraz to wącham:-o az mnie zamuliło

tak, znam takie historie gdy fama we wsi poszła ' daj sobie luzik chłopie i nie zaczynaj nawet z tą damulką bo Józek od Wilczków powiesił się przez nią ' to nagle wszyscy faceci sobie odpuścili i nawet kobiety we wsi plotkowały, że Ona to na lesbę wygląda , więc damulka została sama z widłami do gnoju i musi sama przy krowach i świniach robić i oporządzać dziadostwo , - w końcu pisze do gazety Samopomoc Chłopska list o treści , Szanowna Redakcjo jestem samotną rolniczką w wieku 34 lat i nadal czuję się piękna i młoda, tzytzki mam jędrne i dyplom wisi oprawiony na ścianie, że mając 22 lata byłam Miss Dojarek Ręcznych bez wspomagania a teraz nie wiem , dlaczego żaden mnie nie chce , nawet Rajmund na wózku inwalidzkim ucieka na mój widok Czemu ?

Gość gość
I takie zmanierowane debilki trafiają na porządnych, bo cwaniak by takiej tylko przypierdolił