Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eM19

Drań, dupek . . .

Polecane posty

Gość eM19

Co mam zrobić kiedy mój facet ma dwie twarze ? Raz jest miły ; przytula mnie, całuje itd, a z drugiej strony pokazuje swoją gorszą stronę i jest zwykłym d*pkiem. Kiedyś imponował mi tym, że ma szacunek nie tylko do mnie, ale do wszystkich - teraz za grosz kultury, robi z siebie chama i drania największego na świecie. Używa do mnie słów takich, których bym z jego ust się w moją stronę nigdy nie spodziewała .... Pomóżcie

Gość gość
olej go i tyle, po co Ci ktoś taki? facet ma mieć 100% szacunku do kobiety, jak facet nie jest podnóżkiem kobiety to czuje sie zagubiony z tego zagubienia bierze sie lęk i agresja, albo go ustaw albo olej .

Gość gość
czy w nicku to Twój wiek?... zostaw go

Gość eM19
Gdyby to wszystko było takie proste...

Gość bimbalino
dwulicowość jest powszechna tylko mało kto ma odwagę pokazywać drugą stronę medalu więc mając jasny obraz sytuacji wiesz na czym stoisz :) gdyby tej drugiej twarzy nie pokazywał i nagle byś to odkryła to byłby szok :D

a co tu skomplikowanego rzucasz i tyle. poplaczesz i ci przejdzie no ale skoro nie chce ci sie lepszego poszukac to trwaj przy nim. probuj go zmienic twoj wybor :D

Gość bimbalino
na zmianę bym nie liczył :D najczęstszy błąd kobiet to łudzenie się , ze potrafią zmienić faceta , a potem jest płacz i zgrzytanie zębów bo oni się z reguły nie zmieniają , czasami tylko dorośleją :D

Gość gość
ja rzucilam chlopaka, bo mnie nie szanowal, nigdy by mnie nie uderzyl, ale rzucal chamskie komentarze, przestalam go kochac,sama tez stracilam szacunek do niego i oczywiscie nie mysl,ze zawsze bylo zle - gdy mowilam odchodze on stawal na glowie bym zostala, mam z tego okresu nawet smsy, tak urocze,ze kazdy by mi pozazdroscil, ale jednak zle slowa przewazyly. Ktos z kim mam byc cale zycie ma mnie szanowac, jesli mam urodzic mu kiedys dzieci ma mnie szanowac, jesli facet nie bedzie szanowal kobiety to dzieci tymbardziej nie bedzie szanowal i na co ci taki?

Gość faceci to egoistyczne
ścierwa i tyle w temacie