Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Opis mnie, czy znajdę kiedyś drugą połówkę?

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Nigdy nie miałam chłopaka, bo wydaje mi się, że nigdy żaden się mną nie interesował. Owsze, na portalach, gdzie mam dobre zdjęcia, zagadał ktoś, ale nigdy się nie spotkaliśmy, bo jestem wstydliwa. Jak rozmawiam z ludźmi na czacie to większość mi mówi, że inteligentnie piszę, ale w rozmowie np z dalszymi znajomymi, nie jest to takie łatwe. Onieśmielają mnie ludzie. Jest to mój problem. Nie palę, nie piję, szanuję siebie i ludzi. Jestem pomocna, pracowita. Nie obgaduję, jestem miła. Jednak wydaje mi się, że przez tą moją nieśmiałość wydaję się być ,, chłodna i obojętna". Chciałabym być gdzies zapraszana czy coś, ale np. w klasie, ludzie mnie nie zauważają. Mam jedną bliską osobe, z którą sie dogaduję. Ale pozostali mnie nie widzą. Nie jestem super zgrabna, piękna. Mam małe mankamenty urody, ale chyba nie aż tak, żeby nigdy nikogo nie znaleźć. Różnych ludzi się widuje razem i są szczęśliwi, więc to chyba nie zależy od wyglądu. Rozpisałam się, ale jak sądzicie, od czego to może zależeć?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować