Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa_swiata_

Ile macie dzieci? Jeśli nie macie to ile planujecie? I ile macie obecnie lat?

Polecane posty

Gość gość
29 lat. Nie mam dzieci i mieć nie będę. Nie stać mnie na razie, a jak będzie mnie stać, to już będę za stara. To wszystko dzięki mojemu chłopakowi.

Gość gość
25 lat- 1 dziecko i nigdy więcej...

Gość gość
Do tych ktore nie maja i nie planuja dzieci CO WY U LICHA ROBICIE NA TYM DZIALE :p A ja mam 40 lat 4 dzieci chcialam 5 ale niestety zdrowie nie pozwolilo :(

Gość gość
30 lat córka 9-letnia kolejna córka w drodze.

Gość Kokokokokokosy
26 lat nie mam i nie chce mieć - z każdym rokiem jestem bardziej o tym przekonana. Ponadto jedną ciążę usunęłam - tabletki zawiodły.

Gość gość
28lat dwoje +kolejne w drodze

Gość gość
35 lat, 3 dzieci (w tym bliźniaki)

Gość gość
Witam serdecznie! Jestem studentką studiów medycznych i prowadzę badania naukowe na temat porodu. W tym celu stworzyłam ankietę. Ankieta ta jest całkowicie anonimowa i dobrowolna, przeznaczona zarówno dla kobiet które już rodziły jak i do tych, które dopiero to czeka. Jeśli któraś z Pan zechciałaby wypełnić, będę dozgonnie wdzięczna. Każda wypełniona ankieta to malutki krok do przodu w napisaniu pracy :-) Podaję adres: http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/51cef6ffc8279/ Z góry dziękuję i życzę miłego dnia!

Gość gość
30lat ,partner 33 Coraz bardziej jestem wygodna i nie planuje w najbliższych 5latach.

Gość gość
25 lat, maz 30 ja chce jedno dziecko i nie ma mowy o wiecej, stac nas na dzieci ale nie bede zycia poswiecac na rodzenie i wychowywanie i on to rozumie chociaz chcialby dwojke lub trojke.

Gość gość
28 lat - jedno dziecko i nie chcę więcj

27 lat- dwójka dzieci. Chciałabym więcej ale z powodu trudnych ciąż i problemów zdrowotnych trochę się obawiam. Zostanę więc chyba przy obecnym zestawie ;)

Gość gość
dziwię się tym wielodzietnym piszecie, że planujecie, że marzycie i realizujecie, a czy was przynajmniej stać na te dzieci, bo ja co znam i widzę te wielodzietne w mojej okolicy to bieda, żeby nie opieka społeczna to by na chleb nie mieli. Ci rodzice żyją kosztem własnych dzieci, bo opieka i inne instytucje dają na te dzieci a rodzice przeżerają te datki dziecinne. Rozumiem mieć dzieci i mieć na te dzieci. Obok mnie sąsiadka ma 4 już dorosłe i czyha kiedy towarzystwo się wyniesie z domu, tylko nie m gdzie, bo ona zamiast urodzić np. dwoje i zebrać parę groszy na start dla tej dwójki to narodziła i teraz chce ich wygonić z domu, chyba, ze pójdą mieszkać pod most.

Gość gość
kochane ja mam dziecko i jestem bardzo szczęśliwa, mam nadzieję, że będę mogła mieć ich więcej. Uwielbiam robić ciasta i torty dlatego polecam gorąco www.elastyczna.pl

Gość gość
Weź pod uwagę ,że nie wszyscy tu piszący mieszkają w Polsce, mają dobra pracę i warunki na posiadanie dzieci.

Gość gość
to jak nie mieszkają w polsce to po cholerę się tu wypowiadają i wymądrzają, to forum dla typowych matek polek

Gość 1234/56
ja 34 lata, narazie jedno dziecko 13lat, drugie?-może

Gość gość
to forum dla kazej matki polki nie ma znaczenia czy za granica a ty powinnas z tad wypierrr do 2 powyzej,, te co pisza ze nie chca miec dzieci,, zmiencie temat bo tu nie jestescie proszone o to ze nie chcecie miec dzieci!!!!!!!!!!!!!!!! NAS TO NIE INTERESUJE NA TYM TEMACIE PISZA TYLKO CI CO CHCA MIEC DZIECI ALE INTELIGENCI TU WCHODZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasandra stern
34 lata, 3 dziewczyny... hmmm chcialam jeszcze jedno, ale przez najblizsze 3 lata sprawy zawodowe nie pozwola zajsc mi w ciaze;)....a potem juz nie wiem czy bede chciala;)

Gość gość
ja 24 i planuję czwórkę :D

Gość gość
Oboje po 38 lat 3 dzieci ,mialo byc czworo ale niestety pierwsza ciaza martwa

Gość gość
30 lat, nie mam i na razie nie planuję. Może przed 40. Czuję się jeszcze za młoda na dzieci.

Gość gość
gość co na forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" robią kobiety nie planujące dzieci??? żenujące -------------------------------------- co robimy? utwierdzamy się w słuszności podjętej decyzji. :)

Gość gość
45 lat 3corki moglabym miec jeszcze jedno ale juz chyba nie zdaze:) Najmlodsze ma 5 miesiecy:)

Gość gość
do gość co napisał,,utwierdzacie sie w słusznej podjętej decyzji ,,?????to swoja drogą wasza decyzja !!!!!!!!!!!!!!!!! a le po co wchodzicie na temat dzieci skoro ich nie macie i nie będziecie miec ?????????????widocznie co z wami jest nie tak jak bym nie miała dzieci to na tym forum bym nie wchodziła odpowiedz mi po co wchodzisz na temat ciąża poród macierzyństwo żeby sie dowartościować co kogo obchodzi na tym forum ze nie masz dzieci nie intersują nas takie wypowiedzi skąd możęśz wiedziec ze dobrze jest nie miec dzieci jak tego nie doświadczyłas jestes jakas zakompleksiona i sobie to tak tłumaczysz!!!!!

Gość gość
31 lat. Dwójka dzieci. Marzy mi się trójka.

Gość 19 latek mam
I jedno dziecko. Planuje jeszcze jedno bo póki co na tyle nas stać żeby żyć godnie. Jeżeli będzie lepiej finansowo to chce mieć jeszcze dwoje.