Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce jechać sam na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam go puscic? Tzn chce jechac z kolegami nad jezioro i wiem, ze jak powiem ze nie chce zeby jechal to nie pojedzie i nie chce zeby jechal, ale nie chce go trzymac na smyczy... Jak wy byscie postapily dziewczyny?

Gość gość
Ile jestescie razem? Na jak dlugo ten wyjazd i czy jada inne dziewczyny?

Gość gość
1,5 roku, na kilka dni mniej niz tydzien, raczej nie bedzie, ale moga byc ;)

Gość gość
Tak na weekend, to chyba jeszcze okej. Generalnie my wyjezdzamy w dwojke lub grupie, a nie kazdy sam. Natomiast spotykamy sie w roznych gronach. Dlaczego tamci chlopacy jada bez dziewczyn i gdzie oni wybieraja sie?

Gość gość
Jada do domku letniskowego dziewczyny jednego z kolegi i problem w tym, ze ja z tą dziewczyna niezbyt się lubimy. A z tych kolegow tylko jeden ma dziewczyne (wlasnie ta wlascicielke domku), a reszta jest samotna. Dodam, ze to nie są faceci pokroju "zalicze wszystko co sie rusza".

Gość gość
A ta jedna dziewczyna tam bedzie?

Gość gość
Ogolnie to temat obgadany juz i zastrzeglam ze sobie nie zycze, ale teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam, bo nigdy mi nie dal zwatpic w swoja wiernosc, nie chce go ograniczac.

Gość gość
Albo bedzie albo nie bedzie, nie wiadomo jeszcze na 100%, ale jak bedzie to moze tez zabrac jakas swoja kolezanke. I dodam jeszcze, ze jakby moj facet sie uparl i poprosil zebym ja jechala z nimi to pewnie zgodzilaby sie ta dziewczyna, ale ja nie lubie byc hipokrytka i jechac do kogos, kogo nie darze sympatią.

Gość gość
Jeżeli to jest męski wyjazd to nie widziałbym problemu. Nie możesz facetowi niczego zabraniać. Nie bądź bluszczem. Czy ty nie masz czasami ochoty spotkać się sama że swoimi koleżankami lub razem gdzieś wyjechać, bez facetów? Jeżeli koledzy pojechaliby z dziewczynami to też chciałabym jechać.

Gość gość
dzieki za opinie :)

Gość e..
Jeżeli przez czas trwania związku nigdy Cię nie zdradził, i nie nadużył Twojego zaufania - puść go :) Każdy czasem potrzebuje chwili odpoczynku ze swoimi znajomymi, nie musisz przecież wszędzie za nim jeździć :) Jeżeli tam będą sami faceci to ok, a jeżeli jadą dziewczyny to wybadaj, czy któraś nie lubi go zbyt bardzo, i nie będzie chciała czegoś z nim zadziałać, bo to mogłoby się źle skończyć :) Puść go, kiedyś będziesz chciała też pojechać gdzieś sama ze znajomymi, jak mu nie pozwolisz to on Ci też zabroni :)