Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZOLDAAAAAAAAA

Dobry adwokat od prawa gospodarczego w łodzi

Polecane posty

Gość IZOLDAAAAAAAAA

Proszę dajcie namiary na naprawdę dobrego adwokata od prawa gospodarczego z Łodzi. Z góry serdecznie dziękuje

Gość IZOLDAAAAAAAAA
Jeszcze raz proszę dajcie namiary

Gość gość
Rudolf Hess

Gość IZOLDAAAAAAAAA
Dziękuje bardzo i pozdrawiam

Gość IZOLDAAAAAAAAA
gościu ja potrzebuję pomocy a ty robisz sobie ze mnie żarty.

Gość gość
ale z prawa gospodarczego publicznego czy prywatnego?

Gość gość
bo jeśli chcesz z prawa gospodarczego prywatnego - spółki, przedsiębiorstwa itp. to zna się na tym Aleksander Kappes, ma kancelarie, adres do sprawdzenia w necie a z prawa gospodarczego publicznego jest kancelaria na Zielonej, nie pamiętam nazwiska tego faceta

Gość gość
Podobno dobry jest też mec. Chróścielewski

Gość gość
mec. Chróścielewski może i jest dobry ale prawo gospodarcze to raczej nie jego działka

Gość gość
To kto naprawdę jest dobry z prawa gospodarczego w tej łodzi ???

Gość kkkkkll
mec.Kappes

Gość gość
kkkkkll czy on naprawdę jest dobry. Bo o tym mecenasie nie ma dobrych, ani złych opinii. Może ktoś miał styczność i wie jaki jest

Gość gość
Podobno z prawa gosp. dobry jest Jakubiec

Gość gość
Może ktoś korzystał z usług p. mec. Jakubca

Gość gość
mec. Byczko też jest ok i na gospodarczym się zna

Gość gość
O tym mec.Byczko nie ma żadnych pochwalnych opinii????????????????

Gość IZOLDAAAAAAAA
odezwijcie się, bo naprawdę potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bogdan86
Witam - może pomoglibyście mi w tym temacie? Mam spółkę z o.o. i chciałbym zmienić w niej prezesa zarządu. Nigdy tego nie robiłem więc nie wiem dokładnie jakie formularze powinienem złożyć do KRS. Czy potrzebne też są jakieś dodatkowe dokumenty? No i czy jest to raczej proste czy nie za bardzo i mógłbym sam przygotować taki wniosek do KRS. Ewentualnie czy ktoś zna kogoś kto takie wnioski pisze - oczywiście zależy mi też na cenie, chyba to nie duża zmiana więc nie chcę jakoś za to przepłacać.Będę wdzięczny za różne propozycje. Mam jeszcze jedno pytanie ile kosztuje złożenie takiej zmiany do Sądu?

Gość gość
krakowinski na wigury 14 http://adwokat-lodz.eu/ Jeden z lepszych prawnikow. Zajmowal sie moja sprawa o odszkodowanie. W pelni poswiecil sie sprawie i nie czulam sie jak jakis intruz czy cos

Gość gość
teraz aktualnie kogo polecacie?

Gość BenekS
Jak dobrze sobie przypominam to sprawami gospodarczymi zajmuje sie mecenas Chróścielewska. Bo jakoś inne nazwiska nie przychodzą mi teraz do głowy. Masz tu jej adres Al. Kościuszki 98 lok. 5 90-442 Łódź . Możesz zawsze pójść i umówić sie na spotkanie. Przedstawisz jej swoja sytuacje i zobaczysz co Ci zaproponuje.

Gość MeridnaW
Takich adwokatów chyba na terenie Łodzi , za wiele to nie ma. Ważne jest to byś popatrzył sobie w opiniach innych. Słyszałam, że mecenas Magdalena Chróścielewska zajmuje się takimi sprawami. Znalazłam nawet do niej nr tel 666 609 065 . Może przedzwoń i zapytaj czy zajmie sie Twoją sprawą.

Gość ZytaNa
Wydaje mi się, że jak potrzebujesz dobrego adwokata w takiej tematyce to wydaje mi się że najskuteczniejsza może okazać się mecenas Chróścielewska, masz tu na nią namiary 666 609 065 . Specjalizuje się w tego typu sprawach wiec na pewno sobie poradzi. Mojej znajomej pomagała i wiem, że jest dobra.

Gość gość
a co sie stanęło???

Gość gość
Mi bardzo wiele z zakresu prawa gospodarczego pomogła Pani Dudek z kancelarii www.adwokat-dudek.com. Jeżeli wymagasz szybkiej i solidnej pomocy, to polecam jak najbardziej.

Gość KazimierzDulski
Polecam tę kancelarię adwokacką adwokata Ziębaczewskiego bo to rzetelny, rzeczowy, prawnik z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem. U mnie mecenas stawiał się zawsze osobiście na każdej z rozpraw i fajnie argumentował nasze stanowiska. Wiele ciekawostek od kuchni mecenas zdradza też na swoim blogu http://prawo-gospodarcze.com/

Gość gość
Polecam również www.adwokat-lodz.eu świetna kancelaria, wiele razy już nam pomogli, niezwykle rzetelna i sumienna kancelaria traktująca swoich klientów należycie.

Gość Halineczka
My z mężem prowadzimy mały biznes i zatrudniamy tylko 5 osób i jak mieliśmy problem, to tylko radca prawny Ziębaczewski nam pomógł, bo reszta albo nie miała czasu, albo nie wiedziała jak to rozwiązać albo dawali takie ceny że nas po prostu nie było stać. Takich jak on powinno być więcej może by coś znormalniało w tym Państwie

Gość Naukowiecc
Bardzo dobrym prawnikiem w Łodzi jest Katarzyna Szewczyk. Nie wdając się w zbędne szczegóły - po prostu z szczerego serca polecam. Pomogła mi w trudnej przeprawie z wymiarem sprawiedliwości.