Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZOLDAAAAAAAAA

Dobry adwokat od prawa gospodarczego w łodzi

Polecane posty

Gość Portoryko
Przejdźcie się do mecenasa Mateusz Ziębaczewskiego jeżeli nie chcecie być naciągnięci na kasę i dowiedzieć się jakie są rzeczywiste szanse na wygraną. Widać, że jest otwarty na ludzi i różne wyjścia z sytuacji. Takich adwokatów powinno być więcej

Gość gość
Też polecam www.adwokat-lodz.eu , dla mnie ten adwokat okazał się najodpowiedniejszym! :)

Gość Sylwust
Kancelaria w Łodzi która głównie zajmuje się sprawa gospodarczymi i prawem pracy to należy do adwokata Mateusza Ziębaczewskiego. Trafiłam do nich z polecenia noi dlatego, że w sieci jest dużo ich materiałów z bloga http://prawo-gospodarcze.com/Mi akurat prowadzili 2 sprawy gospodarcze które wygraliśmy, bo opinie biegłego dla nas bły bardzo dobre. Sprawy prowadzili sumiennie terminowo i za rozsądne pieniądze w porównaniu z ryzkiem przegrania i zapłaty tego co w pozwie chcieli

Gość gość
Nie jest to co prawda łódź, aczkolwiek wiele razy prowadziła moje sprawy Kancelaria Czapczyński z Wrocławia. Sam z Wrocławia nie jestem, aczkolwiek nigdy się nie zawiodłam jeżeli chodzi o profesjonalizm i podejście. Pozdrawiam

Gość gość

Dobrą robotę robi kancelaria Katarzyny Pawłowskiej jeśli chodzi o prawną obsługę przedsiębiorstwa. Nie mam nigdy problemów z kontaktem via mail czy przez telefon . Bardzo dyspozycyjna kancelaria co jest szczególnie istotne w nagłych sytuacjach a takie się zdarzają, jak to w życiu.

Gość Darek G

Moją Firmę od kilku lat ogarnia adwokat Jarosław Szkudlarek z Łodzi gł. umowy, windykację, spory sądowe (reklamacje) parę spraw administracyjnych i skarg do WSA w Łodzi, osobiście jestem zadowolony wiec poleciłem go paru znajomym i nikt nie narzekał wiec jakby ktoś coś to warto skorzystać z jego wiedzy i doświadczenia  

Gość Pablo S

Potwierdzam dobre opinie o Adwokacie Jarosławie Szkudlarku z Łodzi, dobry i sprawdzony adwokat z doświadczeniem i warty polecenia w sprawach cywilnych i gospodarczych

Gość Magdalena

Od spraw firmowych i windykacji od kilku lat współpracuję z adwokatem Jarosławem Szkudlarek z Łodzi ul. Wólczańska 124 i mam już u niego własną półkę wiec mogę wystawić rzetelną opnie o jego pracy, a oceniam ją wzorcowo. Pan adwokat jest przemiłym, kulturalnym i bardzo kompetentnym człowiekiem, jest przede wszystkim uczciwy, nie obiecuję gruszek na wierzbie tylko podchodzi do sprawy bardzo realistycznie, gdyby nie jego wsparcie i wiedza z cała pewnością miałabym już nie raz problem dlatego warto z nim współpracować, gdyż jakość usług jest naprawdę bardzo wysoka , przygotowanie do spraw perfekcyjne. Posiada ogromną wiedzę prawnicza. Cieszę się że trafiłam do kancelarii Pana mecenasa i bardzo ją i jego polecam.