Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 IZOLDAAAAAAAAA

Dobry adwokat od prawa gospodarczego w 艂odzi

Polecane posty

Go艣膰 Portoryko
Przejd藕cie si臋 do mecenasa Mateusz Zi臋baczewskiego je偶eli nie chcecie by膰 naci膮gni臋ci na kas臋 i dowiedzie膰 si臋 jakie s膮 rzeczywiste szanse na wygran膮. Wida膰, 偶e jest otwarty na ludzi i r贸偶ne wyj艣cia z sytuacji. Takich adwokat贸w powinno by膰 wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Te偶 polecam www.adwokat-lodz.eu , dla mnie ten adwokat okaza艂 si臋 najodpowiedniejszym! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwust
Kancelaria w 艁odzi kt贸ra g艂贸wnie zajmuje si臋 sprawa gospodarczymi i prawem pracy to nale偶y do adwokata Mateusza Zi臋baczewskiego. Trafi艂am do nich z polecenia noi dlatego, 偶e w sieci jest du偶o ich materia艂贸w z bloga http://prawo-gospodarcze.com/Mi akurat prowadzili 2 sprawy gospodarcze kt贸re wygrali艣my, bo opinie bieg艂ego dla nas b艂y bardzo dobre. Sprawy prowadzili sumiennie terminowo i za rozs膮dne pieni膮dze w por贸wnaniu z ryzkiem przegrania i zap艂aty tego co w pozwie chcieli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jest to co prawda 艂贸d藕, aczkolwiek wiele razy prowadzi艂a moje sprawy Kancelaria Czapczy艅ski z Wroc艂awia. Sam z Wroc艂awia nie jestem, aczkolwiek nigdy si臋 nie zawiod艂am je偶eli chodzi o profesjonalizm i podej艣cie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Dobr膮 robot臋 robi kancelaria Katarzyny Paw艂owskiej je艣li chodzi o prawn膮 obs艂ug臋 przedsi臋biorstwa. Nie mam nigdy problem贸w z kontaktem via mail czy przez telefon . Bardzo dyspozycyjna kancelaria co jest szczeg贸lnie istotne w nag艂ych sytuacjach a takie si臋 zdarzaj膮, jak to w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek G

Moj膮 Firm臋 od kilku lat ogarnia adwokat Jaros艂aw Szkudlarek z 艁odzi g艂. umowy, windykacj臋, spory s膮dowe (reklamacje) par臋 spraw administracyjnych i skarg do WSA w 艁odzi, osobi艣cie jestem zadowolony wiec poleci艂em go paru znajomym i nikt nie narzeka艂 wiec jakby kto艣 co艣 to warto skorzysta膰 z jego wiedzy i do艣wiadczenia 聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pablo S

Potwierdzam dobre opinie o Adwokacie Jaros艂awie Szkudlarku z 艁odzi, dobry i sprawdzony adwokat z do艣wiadczeniem i warty polecenia w sprawach cywilnych i gospodarczych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdalena

Od spraw firmowych i windykacji od kilku lat wsp贸艂pracuj臋 z adwokatem Jaros艂awem Szkudlarek z 艁odzi ul. W贸lcza艅ska 124 i mam ju偶 u niego w艂asn膮 p贸艂k臋 wiec mog臋 wystawi膰 rzeteln膮 opnie o jego pracy, a oceniam j膮 wzorcowo. Pan adwokat jest przemi艂ym, kulturalnym i bardzo kompetentnym cz艂owiekiem, jest przede wszystkim uczciwy, nie obiecuj臋 gruszek na wierzbie tylko podchodzi do sprawy bardzo realistycznie, gdyby nie jego wsparcie i wiedza z ca艂a pewno艣ci膮 mia艂abym ju偶 nie raz problem dlatego warto z nim wsp贸艂pracowa膰, gdy偶 jako艣膰 us艂ug jest naprawd臋 bardzo wysoka , przygotowanie do spraw perfekcyjne. Posiada ogromn膮 wiedz臋 prawnicza. Ciesz臋 si臋 偶e trafi艂am do kancelarii Pana mecenasa i bardzo j膮 i jego polecam.

Udost臋pnij ten post