Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SĄSIEDZI.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zrobilismy mala imprezke przed blokiem.Siedzielismy sobie na lawece 5 osob i kulturalnie popijalismy sobie winko. pOTEM wlaczylismy glosniej muzyke i sasiadom zaczelo to przeszkadzac. I TO MLODYM LUDZIOM W IWEKU OK.25 lat. Dzis jakies glupie docinki- ida razem czyli ten sasiad z dziewczyna patrza sie cos pod nosem komentuja. A niedawno szli akurat bylam na powdorku i docinki ze tak falszowalismy ze co za matka bo ma dziecko. O co chodzi tym ludziom. Nawet starsi sasiedzi nic nam nie powiedzieli a tylko ci mlodzi.

Gość gość
nie wiem czy wiesz, chyba nie... jest zakaz spożywania alkoholu w miejscach publicznych. głośniejsza muzyka po 22.00 jest nie na miejscu - bo może też tego nie wiesz - obowiązuje coś takiego jak cisza nocna.

Gość gość
Winko na ławce pewnie takie po 3,50 a sami nie mieszkacie na osiedlu i może nie mieli zamiaru słuchać waszych pijackich pieśni.Jeśli takie imprezki się robi to wybiera się takie miejsce gdzie nikomu to nie przeszkadza z dala od domów. Kultury troche menelu.

Gość gość
Cieszcie się że Policji nie wezwali albo Straży Miejskiej. Trochę wyczucia a nie jakieś spiewy na łąwce.

Gość Jakie to żałosne!
Masz szczęście że ludzie nie wezwali policji,albo straży miejskiej.U mnie w bloku by ci ten numer nie przeszedł.Zresztą o czym ja piszę u nas mieszkają ludzie na poziomie i nie ma takich żałosnych sytuacji i ryczących meneli😠

Gość gość
Mam nadzieję że to prowo. Nawet mój sąsiad menelowaty nie robi imprez na ławce przed blokiem, żeby go zaś wszyscy słyszeli jak się bawi. Wieśniactwo na maxa.

u mnie pod blokiem są garaże i tam odbywają się imprezy, załóżmy, raz na tydzień muzyka i słownictwo wiadomo, jakie jako, ż emieszkam na IV piętrze, to nie przeszkadzają mi specjalnie, ale nie znoszę takiego menelstwa żony wyganiają tych śmierdzieli z domu, to sobie w garażu i koło niego imprezę urządzają... prymityw