Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna zginęła 3mce temu, potrącił ją samochód, ja wciąż chleje

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem 4,5 roku. Zginęła na moich oczach. Stałem po drugiej strony ulicy, rozwalił sie na niej narkotyzowany 20letni s******l. Nic sie juz nie dało zrobic. Wciąż mam ten widok przed oczami. Całe dnie siedze przy niej na cmentarzu i płacze W domu pusto, codziennie chleje by zagłuszyc ból, nie chodze do roboty bo nie wiem po co, nie czuje zadnego sensu, póki co jakąs kase mam, ale potem chyba do niej dołącze

Gość gość
No jak będziesz tak pił to na pewno dołączysz . Myslisz że by tego chciała ?

Gość gość
Strasznie Ci współczuję. Jednak nie możesz tak postępować, Twoja dziewczyna by tego napewno nie chciała.

Gość gość
Nie zgłosi sie tu żadna seksowna pocieszycielka? :(

Gość gość
Już sie zaczęło podszywanie, to forum jest p**********e Mam dość, nie bede juz tu pisal Wole sie zachlać, bez niej nic nie ma sensu

Gość gość
pomódl się za jej duszę, zamów mszę - mozesz jej pomóc, jeśli jest w czyścu, to bardzo cierpi. pomóż jej...

Gość gość
ja miałam taką samą sytuacje 4 lata temu po roku życie wróciło do normy więc trzymaj się

Gość gość
Co to za brednie w czyśćcu . Jak masz takie bzdety pisać to pomódl sie o rozum dla siebie . A do autora tematu to trzeba się wziąźć w garść wiem że to trudne ale takie picie i rozpamietywanie do niczego dobrego nie prowadzi. i jeśli istnieje coś takiego jak życie po śmierci to jak dziewczyna to widzi to na pewno nie jest zadowolona.

Gość @@@@@@@@@@@
Jaki czyściec co ty pier....! Boga nie ma,za dużo zła i cierpienia jest na świecie!

Idioto! Niszczysz swój organizm bo jakąś c*pe potrącil samochód? Znajdź sobie nowa r***awice i tyle, życie toczy się dalej. Nie warto się zamartwiać z powodu jakiejś dziwki.

Gość gość
no dalej produkujcie sie frajerki :D liczę na rozwninięcie dyskusji na conajmniej 3 strony

Gość gość
uprawialiśmy anal, fisting, scat,pissing, bukkake,więc pewnie jest w czyśccu albo piekle ;(

Gość gość
koorva to jest przerażające ile jadu, nienawiści, chamstwa, prostactwa, frustracji i zawiści jest w naszym narodzie Ja w*********m z tego kraju, tu sie nie da normalnie żyć

Gość gość
Udowodnij, że nie ma czyśca! Jeśli nie umiesz, to sorry, ale nie mozna tego wykluczyc. Poza tym nie kazdy jest niewierzący

Gość gość
Czemu większość jest taka chamska... A chłopak cierpi

po Waszych odpowiedziach w tym temacie widać jaka z Was patologia:O autorze, udaj się po pomoc, najprawdopodobniej nie pijesz dlatego, że ją straciłeś tylko dlatego, że jesteś juz po prostu uzależniony.

Gość gość
ale pokazujecie poziom użytkowników tego forum :( ten temat i konkretnie odpowiedzi na ten temat raz na zawsze wyleczyły mnie z wchodzenia na kafaterię :/

Ty frajerze laska cię pewnie zdradzała jak każda kobieta, a ty teraz jestes alkoholikiem. Jak mozna tak nisko upaść? Skończ z tym, znajdź sobie nowa laske do pukania i tyle.

kurva, odpowiedź michała3 to konkretne dno, a poza tym jakaś dyskusja teologiczna z d**y wzięta, co w ogóle kafe ma z kłótniami na tematy religijne, wykorzystujecie każd okazję, żeby się o to kłócić, jakaś zbiorowa dewiacja?:O

Gość gość
dobra powiem wam czubki to było tylko prowo :D Gdzies wyczytałem jakis temat o alkoholiku ze niby sie przed lustrem przyznał ze jest alko i jakos mi tak temat naszedł... A przy okazji chciałem przetestowac kafe społecznosć i dowiedziałem sie jednego: Ludzie z kafe to w 90% hoooje i zawistni frustracji, mają radoche z tego że mogą komuś dokopać i wyśmiać Taki jest ten yebany polski naród, zegnam państwa

Gość gość
Zaraz yebnę ściechę i wsiadam w auto

Gość angel2201
musisz to wytrzymac i pokonac ten bol, nie wiem kim jestes ale bede sie za ciebie modlic

Ale teoretycznie to większy smutek czułbym po stracie kota, czy samochodu, niż po jakiejś suce.

Gość angel2201
lepiej porozmwiac lub popisac z kims sam na sam niz tutaj, ci ludzie nie maja za grosz szacunku i klasy. nie czytaj nawet tych chamskich odpowiedzi. wierze , ze uda ci sie pozbierac, ze znajdziesz kiedys sens, i kogos kto bedzie potrafil ci ja zastapic... no moze nie zastapic, ale udowodnic ci, ze moze byc lepiej, ze mozna odbic sie od tego dna, cierpienie jest sztaszne, ale uczy czlowieczenstwa, masz ochote, napisz angel2201@o2.pl

Gość gość
Ale z was przygłupy, a zaczął ten 'czy zgłosi sie jakaś seksowna pocieszycielka' czy wy ludzie serca nie macie? Tylko zawisc i frustracje, wazne zeby dokopac leżącemu, a reszta jak stado baranów pluje jadem i sie podszywa. Autor napisał przeciez ze juz nic nie napisze przez gnoi podszywaczy, a juz najlepszy debil to ten podszywacz który sie niby przyznaje ze to prowo idzcie sie leczyć...

Gość angel2201
no to jest nie do ogarniecia rozumem, jacy ci nasi rodacy sa, kazdy zaslania sie anonimowoscia, dno po prostu

Gość gość
Trzymaj sie chłopie :(

Gość wszyscy tu sie podszywaja
piszecie z jednego linka, "gość" :o

Gość gość
jakiego linka? linka????? boże...