Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sztuczek

co on mial na mysli?

Polecane posty

Gość bez sztuczek

Jestesmy w swiezym jakby-zwiazku, od tyg sie nie widzielismy, bo musialam wyjechac. Zapytalam co czul przez ten tydz mojej nieobecnosci - odpowiedzial, ze wzbudzam w nim uczucia, ktore sa silniejsze od niego. Dodam, ze jest wrazliwym facetem - ale jak to rozumiec? Wczesniej mowil tez, ze go oslabiam i nie chce sie calkim otworzyc bo bedzie czul sie obnazony. Ciezko cokolwiek od niego wyciagnac, mam juz dosc zgadywania, -skad mam wiedziec ze mu na mnie zalezy? To chyba normalne, ze po 2 mies chcialabym znac jego uczucia

różne są typy osobowości, niektórym ciężko przychodzi mówienie o swych uczuciach, to że o nich nie mówi, nie znaczy że ich nie ma, ale nie spodziewalabym się usłyszeć od niego to na czym ci zależy

Gość gość
Czytałaś kiedykolwiek jakieś książki dziecko? Domyśl się a nie zadajesz debilne pytania. Mamy analizować każde jego zdanie czy jak?

Gość bez sztuczek
Spokojnie z ta agresja slowna, no i co do tego ma czytanie ksiazek? :D Przeczytalam juz troche info na necie o HSP (Highly Sensitive Person), ponoc 15-20% populacji jest "nadwrazliwa". Nie chodzi mi tylko o analizowanie zdan, ale moze jakis podobnie wrazliwy facet tu sie znajdzie, ktory pomoglby mi troche naswitelic sytuacje.

Gość bez sztuczek
o