Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc1822

ex mnie olal

Polecane posty

Gość gosc1822

widzialam sie wczoraj ze znajomymi i z bylym napisalam ze tesknie i chce go przytulic a on nawet nie odpisal po czym widzialam ze pisal z jakas inna dziewczyna dzis mu napisalam ze mam go gdzies za to jak mnie olal a on ze od dawna ma mnie w d***e.tak bardzo chcialam zebysmy do siebie wrocili a on sie tak zachowal.co robic?

Gość sympatyzujący
podmyć się i zapomnieć :D

Gość gosc1822
co zrobic zeby on chcial wrocic ? zaczac sie z kims spotykac?

Gość gość
Walczyć ale to nie jest łatwe. Ciągle są dylematy czy już walczyć czy poczekać jeszzce żeby on też zrozumiał. Mam takis am problem z dziewczyną

Gość gosc1822
juz walczylam i nic to nie dalo

Gość gość
Ale wy jesteście dziwni :-o O co chcesz walczyć? Koleś ma Cię w doopie, o czym Ci oznajmił, więc z szacunku do samej siebie, zapomnij o nim.

Gość gosc1822
a jest jakas mozliwosc ze kiedys bedzie chcial wrocic ? jak sie zachowywac ?

Gość gość
Walczyłaś? a co zrobiłaś? ile mineło od rozstania

Gość gosc1822
wszystko.prosilam o spotkania tlumaczylam wiele.w grudniu sie rozstalismy alee przestalismy sie widywac w kwietniu.on nie chce ze mna gadac

Gość gość
Czasami trudno sie nam pogodzic z tym ze ktos nas juz nie chce...sama mialam z tym problem. Ale potem zaczelam sobie przypominac jego zachowanie wobec mnie, ile razy okazal mi brak szacunku itp i w koncu przejrzalam na oczy. Wyleczylam sie z niego. Postanowilam sie skupic na sobie, swoim rozwoju, a nie na kombinowaniu jakby tu wrocic do niego. Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, to jest prawda. Skoro sie rozstaliscie to znaczy ze cos bylo nie tak.Po co znowu pakowac sie w zwiazek bez przyszlosci.

Gość gość
Czyli on wie co czujesz do niego:) spotkaj się z nim lub napisz że poczekasz na niego a pozniej zerwij kontakt moz eto mu oczy otworzy:) ze swojej strony nie mozesz nic wiecej zrobić.Czasami ludzie nawet po roku do siebie wracaja:)

Gość gość
powiedzial ci wyraznie, ze ma cie w d... wiec nie ma juz szans, skreslil cie calkowicie; daj sobie z nim spokoj, szkoda twojego czasu; nie pisz, nie dzwon, nie ponizaj sie, odetnij sie, bo podkopiesz tylko swoje poczucie wartosci; poszukaj kogos innego

Gość gosc1822
on nie chce ze mna gadac nawet mi nie odpisuje juz.moze jak zaczne sie z kims spotykac zrozumie co stracil ?

Gość gość
Może zrozumię? ale chcesz sie spotykać czy tak tylko na sile na pokaz?

Gość gosc1822
na sile zeby sie ogarnal i cos zrozumial. nie chce byc z nikim innym nie wyobrazam sobie...

Gość gość
Bez sensu skrzywdzisz kogoś. Nie myśl tylko o sobie. A gorzej jak jego to nie ruszy. To 2 osoby będa cierpieć. Nie bądź egoistką

Gość gosc1822
juz wiem co robic..

Gość gosc1822
juz nei wiem co robic*