Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem ze sobą

Polecane posty

Gość gość

brak mi asertywności, nie potrafię odmówić komuś co zauważyły nawet moje przyjaciółki. Ostatnio jedna pytała się czy pojedziemy gdzieś i dodała że ja i tak pojadę bo nie odmówię i za czoła pytać drugiej przyjaciółki i jest wiele takich przykładów . Mam problem z odmawianiem czy też wyrażeniem co myślę nie potrafię być podła jeśli można tak ująć dla innych. I dużo ludzi mnie też przez to wykorzystuje. I zaczęłam się zastanawiać nad zmianą nie będę sobą ale może wtedy ludzie przestaną mnie wykorzystywać :(

Gość Angel_Dreams
Hm, to miła cecha, ale oczywiście podli ludzie zaczęli to już wykorzystywać. Powinnaś zlikwidować tę cechę. Spróbuj (Może się wydać głupie) rano nałóż sobie nie za ciasną gumkę recepturkę. Kiedy zorientujesz się, że ktoś chce cię ,,wykorzystać" strzel sobie raz, a porządnie gumką, dla opamiętania się i stanowczo powiedzieć ,,NIE, WON NA DRZEWO". Śmeszne się wydaje, ale w nie których przypadkach pomaga, POWODZENIA ;P

Gość Angel_Dreams
Najlepiej na nadgarstek tę gumkę xd

Gość Przedstawiciel23
Takie są wilki, ty jesteś owieczką. Jeśli trafisz między owieczki, one będą takie jak ty :) Nie będzie wykorzystywania. Plemie żmijowe, nasienie węża nie ma czegokolwiek wspólnego z naturą człowieka. Brak im ludzkich uczuć.

Gość gość
zrób mi loda dzifko

Gość Przedstawiciel23
Żaden niech się nie decyduje aby go wyręczać. On potrafi zrobić loda. W zależności czy ma być to z samej wody, czy kremowy. ;) Jeśli nie masz zamrażarki, to się zaopatrzysz jeśli zrobić chciał będziesz:)