Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebująca_pomocy1244

Pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Środek dni płodnych, zabezpieczenie - prezerwatywa, nie pękła, nie zsunęła się, wszystko w jak najlepszym porządku. Niestety około 4 dni po stosunku leciutki ból piersi, nasilający się do 7 dnia... Ponadto ból brzucha jak na okres, dodam, że spodziewam się go dopiero za tydzień, nigdy wcześniej nie miałam tak szybkich objawów. Strasznie panikuję, może też wyolbrzymiam, ale nie mogę zajść w ciążę. Byłam u gina, chciałam tabletkę "po" (120 h) niestety ze względu na to, iż nie mam ukończone 18 lat, nie mógl przepisać, ponadto powiedzial, ze to niebezpieczne, a objawami mam się nie przejmować, bo to nie jest związane z tym. Jednak czytałam dużo na ten temat.. Jak myślicie? Stres, urojenia, czy ciąża?...

Gość gość
objawy ciążowe miałam jak na okres tyle że nie nadszedł.

Gość gość
Zrób kobieto test ciążowy!

na test ciążowy jest niestety za wcześnie

Gość gość
Ile dni jesteś po stosunku? mi po 20 dniach wyszły dwie kreski.

Gość gość
ale po co ten test ciążowy, kiedy z zabezpieczeniem było wszystko ok? przestań sobie wkręcać, bo zacznie ci się spózniac miesiączka i dopiero wtedy będzie płacz, a w żadnej ciąży nie jesteś

Gość gość
u mnie to samo: środek dni płodnych - seks - zabezpieczenie ( stos przerywany ) czyli żadne.I też 4 dni po ból a raczej pobolewanie piersi. Okres za jakieś 2 do 4 dni ( nigdy mnie piersi nie bolały ani przed okresem ani w trakcie ). Ale szczerze wątpię żebym była w ciąży ( aczkolwiek jeśli jestem, to żaden dramat ). Jeśli ja nie zaciążyłam, to i Ty masz marne szanse. Wyluzuj :) p.s. Jak chcesz i jak dam radę odkopać temat to mogę Ci napisać czy dostałam @