Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HueHueHue123

Osoba towarzysząca na weselu

Polecane posty

Gość HueHueHue123

Prosił bym o pomoc bo na prawdę nie jestem pewien co zrobić :/. Otóż tak. Mam 15 lat i zostałem zaproszony na wesele do Ciotki mojej Dziewczyny. Jesteśmy razem dopiero tydzień :/ I szczerze nie wiem czy się zgodzić, nie umiem wcale tańczyć, nikogo tam nie znam. Powiedziałem że zapytam jeszcze rodziców więc jak by co to mogę powiedzieć że sie nie zgodzili.A jak bym już miał iść, to dołożyć sie do prezentu czy co zrobić?

Gość hermionaona
Tydzień to za krótko żeby z kimś iść na wesele. No chyba, że wesele jest za pół roku. Będziesz się źle czuł, zwłaszcza, że pewnie dobrze nie znasz jeszcze swojej dziewczyny. Jeśli jednak się zdecydujesz to nie dokładaj się do prezentu, bo niby komu? Jej rodzicom? Ona sama przecież nie da kasy, a tym bardziej Ty, bo przecież nie zarabiasz.

Gość HueHueHue123
wesele jest za 2 tyg. boje sie tylko ze sie na mnie obrazi czy cos :/. W sumie takie wesele to pol dnia tanczenia z Nią. To na pewno duży plus dla mnie :P Tylko problem w tym ze kompletnie nie umiem tanczyc :/

Gość gość
jesli Ci na niej zalezy to się zgódź

Gość gość
po tygodniu znajomosci ona proponuje ci pojscie na wesele? Jakas niepowazna. Dlatego jestem przeciwna dawaniu dzieciom zaproszen z osobami towarzyszacymi

Oni tydzień są razem a nie się znają... właśnie tak a propos ile się znacie? Wydaje mi się, że powinieneś iść na to wesele, bo z tego co widzę to lubisz tę dziewczynę, więc będziecie dobrze się bawić :)

Gość HueHueHue123
Znam ją 2 lata. Od ponad pół roku codziennie piszemy ze sobą itd. Dość dobrze ją znam i też wydaje mi sie że powinienem przemóc strach i iśc :P

Gość Andzia z parku
Pewnie, że idź. A z tańcem ,to może powiedz o tym dziewczynie i trochę poćwiczcie przed? Co do prezentu, to myślę, że nie musisz się dokładać, bo przecież nie pracujesz, idziesz jako osoba towarzysząca i Twoja dziewczyna też pewnie osobno prezentu nie kupuje, tylko jej rodzice. Może co najwyżej jakąś fajną kartkę, na której się oboje podpiszecie? Dodacie od siebie jakieś miłe słowa, ozdobicie ją? Albo sami zrobicie?