Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolopipppp34

jak mozn aplanowac dziecko zarabiajac 1500zl??

Polecane posty

ja urodziłam się właśnie w takiej przeciętnej rodzinie i jestem bardzo szczęśliwą osobą :) luksusów nie miałam, ale nigdy mi ich nie brakowało, nie zazdrościłam osobom, które miały lepszą sytuację materialną, ładniejsze ciuchy, itd. Kocham rodziców i cieszę się, że przyszłam na ten świat i akceptuje to, że rzadko kto ma wszystko. Znam tylko jedną osobę, która ma bogatych, wspaniałych i urodziwych rodziców, po których jest piękna i niczego jej nie brakuje...znam też wiele, które są nieszczęśliwe w bogatych rodzinach...drogi autorze patologią jesteś dla mnie ty ze swoim myśleniem i poczuciem wyższości, obym nigdy cię nie spotkała :)

Gość gość
autorko tzn. ze dzieci powinni miec tylko Ci zarabiajacy powyzej 1500 zl? my mamy 18 mc synka i na chwile obecna zarabia tylko maz ok. 1300, ja jestem na wyvhowawczym, zyjemy skromnie ale dziecku nic nie brakuje, nie jezdzimy na wakacje za granice, ale w Polsce tez mozna wypoczac, dla mniw najwazniejsza jest milosc, zaplanowalismy dzieciatko przy takich zarobkach to cos zlego? nawet zaplacilismy za zabieg 1500 ( Inseminacja), wszystko swiadomie, nie zalujemy

Gość gość
W polsce wakacje sa rownie drogie. Wiele rodzin twiertdzi,ze da sie wyzyc za tyle ale tak naprawde to dostaja jeszcze rozne pomoce od panstwa,czy ytez pomagaja dziadkowie,chociazby obiadem od czasu do czasu...

Gość gość
chodzilo mq bardziej o weekend nad morzem, na dluzej poki co nie mozemy, dla mnie wazne jest to ze jestesmy razem a nie to gdzie i za ile jestesmy, heloiza moim zdaniem i w moim przypadku jesli decyzja podjeta jest swiadomie to na pierwszym planie sa potrzeby dziecka a pozniej nasze, taka juz jestem ze swoje potzeby spycham na bok a bajwazniejsze jest to ze nadal jestem szczesliwa bo dakam zycie, pragnelam dziecko i dla niego wszystko

Gość gość
katolickie myslenie,ze predzej wielblad przecisnie przez ucho od igly niz bogaty wejdzie do krolestwa niebieskiego.skad w was tyle jadu?skad opnie,ze bogaci to zli rodzice?czy tylko biedna i zaniedbana matka jest dobra,bo siedzi z dziecmi w domu?mam wrazenie,ze niektorzy sa wrecz dumnie z faktu,ze sa biedni.i jak z takim mysleniem ma byc Polska bogata?dla niektorych zycie w biedzie to chyba zaszczyt:O