Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nauka do obrony - CO POMAGA?

Polecane posty

Gość gość

Przyszła pora na naukę do obrony licencjatu. Czy macie jakieś rady, są może jakieś suplementy na koncentrację, które faktycznie pomagają? Do obrony 10 dni, urlopu w pracy nie wezmę na cały ten czs, chyba bez sensu, może ze 3 dni przed obroną. Jak wziać się w garść, skoncentrować? co polecacie? pozdrawiam

Gość gość
uppppp

Gość gość
co ty robiłaś całe studia ? :O pierwszy raz siadasz do nauki ?? ja pierdziu,,,🖐️

Gość gość
właśnie, całe trzy lata na naukę... Ja do obrony nic się nie uczyłam, poszłam na żywioł i dostałam dwa pytania dotyczące mojej pracy licencjackiej. Ale to też zależy jaki to kierunek... Nauka na ostatnią chwilę na niewiele się zda...

Gość gość
hahaha ale jesteście przemądrzy!! całe 3 lata uczyycie się pytań na obronę że tak się teraz wymądrzacie? wiadomo że przez te 3 lata przewijają się różne zagadnienia i nie wszystko daje rade zapamiętac tak na 100%....

Gość gość
ja dwa tyg temu do obrony jechala przez tydzien na energetycznych napojach:)))w uszach korki takie puchnace jak maja gornicy(najlepsze na koncentracje!-powinny byc w aptece)....a sama obrona smiech na sali:P